"Δεν είμαι λεσβία", λέει κλαίγοντας η Όπρα

09.12.2010
Μια δόση από το ίδιο το γιατρικό της, φαίνεται ότι πήρε η ισχυρή γυναίκα της τηλεόρασης, που πιθανότατα να μην είχε φανταστεί πως θα εξελισσόταν η προγραμματισμένη εφ όλης της ύλης συνέντευξή της με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) στην τηλεόραση του ABC.


Μια δόση από το ίδιο το γιατρικό της, φαίνεται ότι πήρε η ισχυρή γυναίκα της τηλεόρασης, που πιθανότατα να μην είχε φανταστεί πως θα εξελισσόταν η προγραμματισμένη εφ όλης της ύλης συνέντευξή της με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) στην τηλεόραση του ABC.

Συνηθισμένη να παίρνει συνεντεύξεις και μάλιστα αποκλειστικές και αποκαλυπτικές καταφέρνοντας πάντα τους καλεσμένους της να ανοίγονται με πρωτοφανή τρόπο, η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) κάθισε, αυτή τη φορά, στην απέναντι καρέκλα.

Και, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, όταν η συζήτηση γύρισε στο πιο προσωπικό, ακόμη και εκείνη που έχει τη φήμη της ιδιαίτερα σκληρής και πειθαρχημένης γυναίκας δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Η συνέντευξη προγραμματίστηκε για να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την επιτυχημένη εκπομπή της Γουίνφρεϊ που ύστερα από 25 χρόνια φέτος ρίχνει αυλαία.

Ταυτόχρονα, σκοπός της Γουόλτερς ήταν να ρίξει φως τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή της διάσημης παρουσιάστριας σε αυτό το μισό του αιώνα, κάνοντας και μια εισαγωγή στο καινούριο τηλεοπτικό δίκτυό της, το OWN (Oprah Winfrey Network) που πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η συζήτηση λογικά έφτασε και στην πολύ στενή σχέση της Όπρα με την Γκέιλ Κινγκ (Gayle King) αρχισυντάκτρια του περιοδικού της "O, the Oprah Magazine", η οποία έχει γίνει επανειλημμένα αντικείμενο συζήτησης.

"Η Γκέιλ είναι η μητέρα που ποτέ δεν είχα. Είναι η αδελφή που ο καθένας θα ήθελε. Είναι η φίλη που αξίζει ο καθένας. Δεν γνωρίζω κανέναν πιο καλό άνθρωπο από εκείνη", ομολόγησε η Γουίνφρεϊ μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τα οποία και δικαιολόγησε με τη σκέψη ότι μάλλον δεν το έχει πει ποτέ στην ίδια.

Η επόμενη ερώτηση ήταν πιο σαφής και αφορούσε τις φήμες περί ομοφυλοφιλικής τους σχέσης.

"Εχω πει αρκετές φορές ότι δεν είμαστε γκεϊ. Δεν είμαι λεσβία. Δεν είμαι ούτε στο περίπου λεσβία. Και ο λόγος που με εκνευρίζει όταν ακούω κάτι τέτοιο είναι γιατί αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος πρέπει να πιστεύει ότι λέω ψέματα. Επίσης, γιατί να ήθελα να το κρύψω; Δεν έχω συνηθίσει να ζω έτσι στη ζωή μου εγώ", τόνισε η Γουίνφρεϊ βρίσκοντας ξανά τη σιγουριά της.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η οποία θα προβληθεί ολοκληρωμένη σήμερα το βράδυ, η 56χρονη παρουσιάστρια μίλησε και για τον εδώ και 24 χρόνια σύντροφό της, Στέντμαν Γκράχαμ (Stedman Graham), με τον οποίο συζούν και παρά το ότι δεν εμφανίζονται πολύ συχνά μαζί, έχουν μια πολύ ουσιαστική και ζεστή σχέση.

Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην εκδήλωση των βραβείων για τις τέχνες "Kenndy Center Honors" στον Λευκό Οίκο πριν από δύο ημέρες.

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα