Άννα Φόνσου: "Ο Τσίπρας θα μας φάει τη δουλειά"!

28.03.2008
Βρήκαμε τη γνωστή ηθοποιό, Άννα Φόνσου στα μεγάλα της κέφια, ανάμεσα σε συλλαλητήρια, θεατρικές παραστάσεις και μια μεγάλη έκθεση με έργα τέχνης και θεατρικά κοστούμια που ετοιμάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

Aπό τη ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρήκαμε τη γνωστή ηθοποιό, Άννα Φονσου στα μεγάλα της κέφια, ανάμεσα σε συλλαλητήρια, θεατρικές παραστάσεις και μια μεγάλη έκθεση με έργα τέχνης και θεατρικά κοστούμια που ετοιμάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μονόλογο στο θέατρο και αντιμετωπίζω τόση δυσκολία, που τώρα κατάλαβα πόσο χρήσιμο είναι να έχεις έναν παρτενέρ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό θεατρικό του Γιώργου Νεοφύτου, που θα ανεβάσουμε στις 21, 22, 23 Μαρτίου και στις 12 και 13 Απριλίου στο πολιτιστικό θέατρο στον Άγιο Σώστη, μας είπε.

Έγινε πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει σε σίριαλ του Alpha υποδυόμενος τον εαυτό του. Τι γνώμη έχετε γι αυτό;

«Σοβαρά το λες; Έχουμε δει ηθοποιούς να ανακατεύονται με την πολιτική, αλλά πολιτικούς στην ηθοποιία είναι κάτι καινούργιο! Τον Αλέξη τον ξέρω, τον βλέπω και στο δήμο, μου αρέσει το πάθος που έχει για τα πράγματα. Είναι επίμονος, μέχρι και επικίνδυνο τον λες! Είναι πεισματάρης. Τώρα σε σχέση με την ηθοποιία, ε, νέος είναι, αν δεν κάνει και καμιά βλακεία τώρα, πότε θα την κάνει; Εύχομαι, πάντως, να μην έχει πολύ ταλέντο ως ηθοποιός, γιατί να μας τρώνε και το ψωμί μας οι πολιτικοί είναι άδικο. Υπάρχει και ανεργία στον κλάδο, έλεος!».

Το θεωρείς επικοινωνιακό τρικ από τη μεριά του;

«Με τα ποσοστά που παίρνει φαίνεται να αποκτά την εμπιστοσύνη του κόσμου. Φτάνει να μην το παρακάνει. Ωστόσο, είναι συμπαθητικός και θα παίξει ρόλο στα πράγματα. Κάτι μου λέει το πολιτικό μου ένστικτο, γι αυτό και τον θεωρώ επικίνδυνο. Είναι όπως όταν γνώριζα έναν άντρα στη ζωή μου πάλαι ποτέ και μου άρεσε. Έλεγα τότε: Ποπό, αυτός είναι επικίνδυνος! Θα τον ερωτευτώ, θα παίρνω πάλι αντιβίωση και δεν θα μου περνάει».

Πόσο εύκολο είναι να πλασαριστεί ως «σταρ» κάποιος σήμερα;

«Πολύ εύκολο! Θέλει τρία πράγματα: να ξέρεις τον Ψινάκη, να κάνεις κοιλιακούς και να γνωρίζεις όλους τους μόδιστρους της Αθήνας».