Τώρα και σε κινητό!

11.03.2008
Σάκης Ρουβάς θα λέγεται το καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου, μια καινοτομία που ετοιμάζει γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και αναμένεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο αγοραστικό κοινό.

Σάκης Ρουβάς θα λέγεται το καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου, μια καινοτομία που ετοιμάζει γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και αναμένεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο αγοραστικό κοινό. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο που θα έχει τυπωμένη και στις δύο όψεις του τη φωτογραφία του δημοφιλούς ποπ τραγουδιστή. θα είναι μεταλλικό, θα έχει αξεσουάρ που θα κρέμονται από την άκρη του και θα έχει τα αρχικά του Σάκη, ενώ θα διαθέτει και ειδική θήκη προστασίας, και αυτή με τη μορφή του.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με τη γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έναντι υπέρογκου χρηματικού ποσού, οι άνθρωποί της σκέφτηκαν να κάνουν κάτι πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ενθουσιασμένος στο άκουσμα της πρότασης, ο Σάκης διαπραγματεύτηκε ελάχιστα πράγματα πριν υπογράψει τα συμβόλαια συνεργασίας.

Πρόκειται για ένα κομψό κινητό, που απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο πληθυσμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ η προβολή και η προώθησή του θα ξεκινήσουν ένα μήνα πριν βγει το προϊόν στην αγορά. Στο τηλεοπτικό σποτ με το οποίο θα διαφημιστεί ο Σάκης Ρουβάς θα είναι φυσικά εκείνος που θα πρωταγωνιστεί. Το concept δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ οι διαφημιστικές γιγαντοαφίσες θα απεικονίζουν τον Σάκη με τη συσκευή.

Αναμένεται να γίνει μεγάλη προβολή του τηλεφώνου με τη μορφή του τραγουδιστή καθώς οι υπεύθυνοι ποντάρουν αρκετά σε αυτό. Όσο για τον Σάκη, είναι κατενθουσιασμένος και περιμένει με αγωνία να πάρει τη συσκευή στα χέρια του.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ