40.000 ευρώ για ρούχα

13.03.2008
Αυτό το ποσό, που για άλλους αποτελεί ετήσιο εισόδημα, αλλά για τους φτασμένους καλλιτέχνες μπορεί να είναι και λίγο, ξόδεψε ο Νίκος Βέρτης για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα».

Αυτό το ποσό, που για άλλους αποτελεί ετήσιο εισόδημα, αλλά για τους φτασμένους καλλιτέχνες μπορεί να είναι και λίγο, ξόδεψε ο Νίκος Βέρτης για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, που ξπου ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα».

Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο «Ρόδον», το νυχτερινό κέντρο από όπου ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα του ο νεαρός τραγουδιστής. Σήμερα όμως επιστρέφει έχοντας γίνει πολύ γνωστός, με αμέτρητες επιτυχίες και κουβαλώντας στις βαλίτσες του το διπλά πλατινένιο πλέον «Μόνο για σένα». Στην αποψινή έναρξη του Νίκου Βέρτη το νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας είναι φουλ από κρατήσεις, όπως και τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μπει σε λίστα αναμονής (!) προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Πώς θα δουν όμως απόψε οι Θεσσαλονικείς το νεαρό καλλιτέχνη; Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την εμφάνισή του στην πίστα θα υπάρχει μια χορογραφία, η οποία θα βασίζεται στο υδάτινο στοιχείο, όπως και στις εμφανίσεις του στο «Ρosidonio». Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές του, θα είναι και πάλι πρωτοποριακές Αυτή τη φορά ο στυλίστας του Σωτήρης Τσαγδής επέλεξε την αντίθεση μαύρου - λευκού αλλά και το χρυσό για τις εμφανίσεις του συνεργάτη του. Για την πρώτη εμφάνισή του επιλέχθηκε ένα ολόλευκο κοστούμι sur mesure των Dolce & Gabbana, ειδική παραγγελία από το Μιλάνο, συνδυασμένο με λευκή γραβάτα από το ίδιο ύφασμα και παπούτσια Comme De Garcon. Αντίθετα, για το λαϊκό πρόγραμμα οι επιλογές που έχουν γίνει αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση και πολλά σχόλια: δύο μαύρα κοστούμια Dior βρίσκονται ήδη στο καμαρίνι του τραγουδιστή, όπως και ένα χρυσό Roberto Cavalli, το οποίο συμπληρώνεται από λευκό πουκάμισο και χακί παπούτσια. Ο Νίκος Βέρτης θα φορέσει στην πίστα και χρυσό slim fit πουκάμισο Dolce & Gabbana, το οποίο «έκλεψε» τις εντυπώσεις στις πρόσφατες επιδείξεις στο Μιλάνο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αγοράσει ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια Alessandro Dell Aqua, ένα ζευγάρι ασημί λουστρίνια Dolce & Gabbana, που συνδυάζονται με ίδιας απόχρωσης ζώνη, αλλά και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με παγέτες, τα οποία απέκτησε στο πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι. Τέλος, στην ντουλάπα του βρίσκονται και δύο εντυπωσιακές γραβάτες, μια μεταξωτή πλεκτή Comme De Garcon και μια μαύρη με κρύσταλλα Μουράνο.

Στο πλευρό του δεν θα βρίσκεται, τελικά, η Ελεάννα Παπαϊωάννου, που τον πλαισίωνε στις εμφανίσεις του στην Αθήνα, αλλά η πρωτοεμφανιζόμενη Μαρία Ιακώβου, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι «Μαύρα μεσάνυχτα» της ομώνυμης επιτυχημένης μαύρης κωμωδίας του Mega. Γ.Π.