Μνήμες από πλατίνα

12.03.2008
Ο Νότης Σφακιανάκης, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κω, για να γιορτάσει την απονομή του πλατινένιου του δίσκου με τον τίτλο «Μνήμες».

Ο Νότης Σφακιανάκης, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κω, για να γιορτάσει την απονομή του πλατινένιου του δίσκου με τον τίτλο «Μνήμες». Με καθυστέρηση δύο μηνών, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο καλλιτέχνης, όπως είπε, ήθελε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή να τη μοιραστεί με πολύ δικούς του ανθρώπους και με πολύ αγαπημένα του πρόσωπα, που έχουν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις δικές του «Μνήμες».

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου ταξίδεψε στο μέρος όπου μεγάλωσε. Εκεί, στην αγαπημένη του Κω, ο Νότης γιόρτασε την πλατινένια του επιτυχία ανάμεσα στους συγγενείς, τους φίλους και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα. Μαζί τους και όλοι οι κάτοικοι της Κω, που βρέθηκαν στο πλευρό του και χάρηκαν με τη χαρά του, ενώ δεν σταμάτησαν να του δείχνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν εμφανιζόταν, για άλλη μια φορά την αγάπη και το θαυμασμό τους. Ήταν η πιο ιδιαίτερη απονομή της καριέρας του, όπως είπε ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς ήταν γεμάτη όμορφα συναισθήματα. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ