Ξέσπασε στον Ευαγγελινό

11.03.2008
Η αλήθεια είναι ότι μόλις ακούστηκε στην αίθουσα ότι η Καλομοίρα πήρε το εισιτήριο για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision, ο Ηλίας Ψινάκης δεν έδειξε να εκνευρίζεται...

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η αλήθεια είναι ότι μόλις ακούστηκε στην αίθουσα ότι η Καλομοίρα πήρε το εισιτήριο για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision, ο Ηλίας Ψινάκης δεν έδειξε να εκνευρίζεται... Οι περισσότεροι λένε ότι απλώς πικράθηκε και το εξέφρασε ανοιχτά, αφού είχε επενδύσει πολλά στον Κώστα Μαρτάκη για τη Eurovision. Τα πραγματικά πυρά του, όμως, τα έριξε στα παρασκήνια, ειδικά όταν συνάντησε εκεί τον Φωκά Ευαγγελινό!

Ο Ηλίας Ψινάκης και ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν είναι μόνο παλιοί γνώριμοι, αλλά και πρώην συνεργάτες, αφού ο χορογράφος είχε επιμεληθεί την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη Eurovision με το τραγούδι «Shake it». Πλέον, όμως, οι δυο τους όλα δείχνουν ότι δεν θα ανταλλάσσουν ούτε «καλημέρα» μετά το ξέσπασμα του Ηλία προς τον Φωκά. Ο γνωστός μάνατζερ καθόταν σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια και επέβλεπε τα πάντα που είχαν σχέση με τον Κώστα. Έτσι, λοιπόν, έκρινε ότι ο Ευαγγελινός δεν φρόντισε όσο έπρεπε την εμφάνιση του νεαρού τραγουδιστή. Τα πολλά κοντινά πλάνα στο πρόσωπο του Κώστα ήταν που είδε ο Ηλίας και τον εκνεύρισαν πάρα πολύ, αφού ο ίδιος πίστευε ότι αν του έκαναν μακρινά πλάνα, το αποτέλεσμα ίσως τον ευνοούσε, καθώς θα αναδείκνυαν και το τραγούδι αλλά και τη χορογραφία. Όταν, λοιπόν, συνάντησε τον Φωκά στα παρασκήνια, απαίτησε να του δώσει εξηγήσεις. Αυτός από την πλευρά του, έπειτα από μια βραδιά που είχε αρκετή ένταση και μια περίοδο πυρετώδους προετοιμασίας για τη βραδιά, αντέδρασε αρκετά έντονα, με αποτέλεσμα οι φωνές των δύο αντρών να ακούγονται έντονα σε όλο το χώρο. Ο τσακωμός τους, άλλωστε, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο περιθώριο της λαμπερής βραδιάς για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό. Ο Ηλίας, λοιπόν, χρέωσε το γνωστό χορογράφο για τα λάθη που έκανε επί σκηνής στον Κώστα και κατά την άποψή του του κόστισαν την πρόκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντος των δύο, όλα δείχνουν ότι η φιλία τους αποτελεί πλέον παρελθόν.