Από τη Ρωσία με αγάπη

12.03.2008
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον ΛεΠα πριν από λίγες ημέρες... Την ώρα που βρισκόταν στην πίστα ένας σημαντικός θαυμαστής του κατέφθασε ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον ΛεΠα πριν από λίγες ημέρες... Την ώρα που βρισκόταν στην πίστα ένας σημαντικός θαυμαστής του κατέφθασε ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα!

Δεν επρόκειτο για έναν τυχαίο θαυμαστή που μπήκε στο νυχτερινό μαγαζί «Οdeon» όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά για το Ρώσο τραγουδιστή Νικολάι Μπάσκοφ, έναν από τους διασημότερους τενόρους, που στην πατρίδα του θεωρείται φαινόμενο. Ο Νικολάι, λοιπόν, βρέθηκε στη χώρα μας πρόσφατα για μια μουσική περιοδεία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μόνο που πέρα από τις εμφανίσεις του στη χώρα μας, εξέφρασε και την επιθυμία να δει live τον Λευτέρη Πανταζή, γιατί τον θαυμάζει. Η επιθυμία του έγινε αμέσως πραγματικότητα κι έτσι με φιλική συντροφιά ανάμεσά τους και ο πρέσβης της Λετονίας στην Ελλάδα Άγης Κυνηγόπουλος βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης.

Ο τραγουδιστής όταν συνειδητοποίησε ότι ο Νικολάι βρισκόταν στο κέντρο, αμέσως πλησίασε στο τραπέζι του και, αφού τον χαιρέτησε και τον καλωσόρισε, τον κάλεσε στην πίστα για να τραγουδήσουν παρέα. Εκείνος αποδέχτηκε αμέσως την πρότασή του και αφού ζήτησε κι ένα αυτόγραφο από το είδωλό του, ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «Όλα καλά», όχι μόνο στα ελληνικά, αλλά και στα ρώσικα, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Οι δύο άντρες, όμως, δεν έμειναν μόνο σ' αυτή τη συνεργασία τους, αλλά υποσχέθηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους, κάτι που θα γίνει όταν συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για ένα ντουέτο-έκπληξη που θα ερμηνεύσουν στα ελληνικά και τα ρώσικα! Β.Δ.