Στο Ντουμπάι για διακοπές

06.03.2008
Τις μπαταρίες του στο Παρίσι της Ανατολής γέμισε πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στο «Ρosidonio»
Τις μπαταρίες του στο Παρίσι της Ανατολής γέμισε πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στο «Ρosidonio» επισκέφθηκε για λίγο τη Θεσσαλονίκη και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καβάλα και στη συνέχεια αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, καθώς λίαν συντόμως θα εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης για τη διαμονή του στο Ντουμπάι έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Μπουρτζ αλ Αράμπ», το μοναδικό εφτά αστέρων ανά την υφήλιο, το οποίο υψώνεται σαν κατάρτι πλοίου μέσα στη θάλασσα και παρέχει μοναδικές ανέσεις στους επισκέπτες του.

Ο τραγουδιστής, που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, εκτός από το shopping επιδόθηκε και σε εξορμήσεις τόσο στην κοντινή έρημο όσο και στις πολυτελείς παραλίες του κρατιδίου-θερέτρου των πλουσίων και διασήμων. Σύντομα ο Νίκος Βέρτης σκοπεύει να επισκεφθεί μαζί με το στυλίστα του Σωτήρη Τσαγδή το Μιλάνο, προκειμένου να επιλέξουν μαζί τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστεί στο «Fix» της Θεσσαλονίκης, το οποίο ανακαινίζεται εκ βάθρων. Μάλιστα,ο γνωστός στυλίστας πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ταξίδι-αστραπή στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τα μέσα Μαρτίου, ενώ μαζί του θα έχει τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Στάθη Ραφτόπουλο και όλη την ομάδα που τον πλαισίωνε στο «Ρosidonio».

Όσον αφορά τα επόμενα δισκογραφικά του σχέδια, έχει ήδη ξεκινήσει να ακούει κάποια τραγούδια, ενώ, σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, το νέο άλμπουμ θα είναι πολυσυλλεκτικό, με τις υπογραφές πολλών καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών. Γ.Π.