Τι συνδέει την Έλενα Βέντη με τη Λατίνα σταρ

05.03.2008
Στο δρόμο που χάραξε η Τζένιφερ Λόπεζ βαδίζει η Έλενα Βέντη... Όχι μόνο επειδή είναι σέξι και το προβάλλει σε κάθε της εμφάνιση, αλλά επειδή και τα δικά της οπίσθια είναι πλέον ασφαλισμένα σαν χρυσάφι!

Στο δρόμο που χάραξε η Τζένιφερ Λόπεζ βαδίζει η Έλενα Βέντη... Όχι μόνο επειδή είναι σέξι και το προβάλλει σε κάθε της εμφάνιση, αλλά επειδή και τα δικά της οπίσθια είναι πλέον ασφαλισμένα σαν χρυσάφι! Η διεθνούς φήμης σταρ του Χόλιγουντ Τζένιφερ Λόπεζ ασφάλισε τα οπίσθιά της με ένα «χρυσό» συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 7 εκατ. ευρώ), θεωρώντας ότι το παραμικρό ατύχημα στην ευαίσθητη και σέξι «περιοχή» θα ήταν καταστροφικό για την καριέρα της. Τώρα έρχεται και μια Ελληνίδα να ακολουθήσει τα βήματα της Λατίνας σταρ. Ο λόγος για την Έλενα Βέντη, που πρώτη λανσάρισε στην πίστα το καυτό παντελόνι που αφήνει σε κοινή θέα τα οπίσθια (!). Αφού, λοιπόν, η Έλενα έκρινε ότι τα οπίσθιά της είναι εξίσου σημαντικά με τις φωνητικές της ικανότητες για την καριέρα της, ασφάλισε και εκείνη το πιο hot σημείο του σώματός της για 30 χιλιάδες ευρώ!

«Είναι το πιο ωραίο και σέξι σημείο του σώματός μου και φοβάμαι μήπως πάθω κάποιο ατύχημα όταν εμφανίζομαι στην πίστα», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η αισθησιακή Έλενα, επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονται για το πρωτότυπο αυτό «ασφαλιστήριο ατυχήματος οπισθίων».

«Γιατί η Λόπεζ και όχι εγώ; Άλλωστε, έχω πιο σέξι οπίσθια από εκείνη! Πολλές φορές από τα λουλούδια στην πίστα έχω κινδυνέψει να γλιστρήσω, ενώ προκαλώ τέτοια ταραχή στους άντρες, που θέλουν ανά πάσα στιγμή να με τσιμπήσουν σε αυτό το σημείο. Φυσικά, εγώ δεν τους το επιτρέπω. Έχω κάτι πολύ ωραίο που το ζηλεύουν όλοι και φοβάμαι. Πρωτοτύπησα όταν φόρεσα το παντελόνι-στρινγκ στην πίστα και το ίδιο κάνω τώρα που ασφάλισα τα οπίσθιά μου», εξήγησε στο ΛΟΙΠΟΝ η τραγουδίστρια. «Στην αρχή ο ασφαλιστής μου τα έχασε! Επειδή, όμως, η εταιρεία που δουλεύει δεν είναι ελληνική αλλά ξένη, γνωρίζουν γι αυτά τα ειδικά συμβόλαια που γίνονται με καλλιτέχνες στο εξωτερικό», κατέληξε η Έλενα Βέντη, που ανάβει φωτιές στο νυχτερινό κέντρο «Άλλη φάση» όπου εμφανίζεται. Μετά τις Ελληνίδες τραγουδίστριες Θέλξη και Στέλλα Μπεζαντάκου λοιπόν, που ασφάλισαν τα πόδια τους για αρκετές χιλιάδες ευρώ, τώρα η αισθησιακή Έλενα Βέντη ανοίγει το δρόμο για πιο σέξι ασφαλιστήρια συμβόλαια, και όποιος αντέξει Σ.Μ.