Πινκ: Οι γονείς πρέπει να δέρνουν τα παιδιά τους!

05.11.2010
Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της αμερικανίδας τραγουδίστριας στο κοσμικό σάιτ Access Hollywood, όπου ισχυρίστηκε ότι η σωματική τιμωρία των παιδιών όχι μόνο κάνει καλό αλλά θα έπρεπε να επιβάλλεται.

Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της αμερικανίδας τραγουδίστριας στο κοσμικό σάιτ Access Hollywood, όπου ισχυρίστηκε ότι η σωματική τιμωρία των παιδιών όχι μόνο κάνει καλό αλλά θα έπρεπε να επιβάλλεται.

Όπως είπε η Πινκ (Pink) -ή κατά κόσμον, Αλίσια Μουρ (Alicia Moore)- η πολιτική ορθότητα έχει παραγίνει, ενώ το ξύλο που της έριχνε ο πατέρας της τής έσωσε τη ζωή.

"Νομίζω ότι οι γονείς πρέπει να σπάνε στο ξύλο τα παιδιά τους. Όλη η ιστορία για τις σφαλιάρες και το πώς όλα έχουν γίνει πολιτικώς ορθά, είναι παραμύθια", είπε η 31χρονη σταρ της οποία ο πατέρας και βετεράνος του Βιετνάμ τη σάπιζε συστηματικά: "Με είχε τσακίσει, είναι ο μόνος λόγος που είμαι ακόμα εδώ, που είμαι ζωντανή".

Βέβαια, οφείλει κανείς να παραδεχτεί ότι η Πινκ -της οποίας οι γονείς χώρισαν όταν ήταν επτά ετών- δεν υπήρξε και το ευκολότερο παιδί του κόσμου. Στα εννιά της ήταν ήδη καπνίστρια, ενώ από την αρχή της εφηβείας της έκανε συστηματική χρήση LSD και του ναρκωτικού "έκσταση".

Στα δεκαπέντε την έδιωξαν από το σπίτι... "Μου άξιζε, προσωπικά θα με είχα πετάξει έξω από τα οκτώ", εξηγεί η ίδια: "Δεν τα πήγαινα καλά με την εξουσία ή τους κανόνες, ήμουν κακιά".

Η νικήτρια του βραβείου Grammy, με τα πέντε εκατομμύρια πωλήσεις στο πρώτο της άλμπουμ, είναι πολύ επικριτική με τις νεώτερες συναδέλφους της. Στην επιτυχία της "Stupid Girls" που κυκλοφόρησε το 2006, κοροϊδεύει το είδος της Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson), της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), που έγιναν φίρμες μέσω των φανταχτερών πάρτι και των προβλημάτων τους με τον νόμο.

"Στην αρχή ήταν αστείο αλλά τώρα έχει γίνει θλιβερό. Έχει περάσει από την απλή διασκέδαση, άντε και να χτυπήσεις ένα-δυο άτομα με το αυτοκίνητο, στο να έχεις πραγματικό πρόβλημα και δεν νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, γιατί έχω χάσει έτσι πολλούς φίλους", παραδέχεται η Πινκ.

Εκείνη έκανε όλες τις υπερβολές και τις καταχρήσεις νωρίς. "Τα ξεπέρασα όλα και δόξα τω Θεώ που δεν χρειάστηκε να πάθω όσα παθαίνει η καημένη, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ή οποιαδήποτε άλλη, όπου όλοι σε παρακολουθούν να τα κάνεις θάλασσα", συμπληρώνει η ίδια.