Αέρας άλλης εποχής

14.05.2010
Μια εκδήλωση που θύμισε τα παλιά εντυπωσιακά καλέσματα. Η Cartier παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών Calibre de Cartier με την πολυτέλεια και τη λάμψη που της ταιριάζει.

Μια εκδήλωση που θύμισε τα παλιά εντυπωσιακά καλέσματα. Η Cartier παρουσίασε τη νέα συλλογή ρολογιών Calibre de Cartier με την πολυτέλεια και τη λάμψη που της ταιριάζει. Γνωστά πρόσωπα της Αθήνας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στην οικονομική κρίση και θαύμασαν με «αέρα» και αυτοπεποίθηση άλλων εποχών τα εκλεκτά ρολόγια, τα οποία αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο παρουσίασε ο γνωστός οίκος από το La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «Anthology» στο Κορωπί, ο οποίος είχε διαμορφωθεί βάσει της κοινής αισθητικής της Cartier ανά τον κόσμο. Ειδικά εφέ και φωτισμοί συμπλήρωναν το σκηνικό του σόου της επίσημης παρουσίασης, με δύο ακροβάτες να γυρίζουν τους δείκτες ενός τεράστιου ρολογιού -αντίγραφο του ορόσημου της νέας σειράς- με αυστηρή ακρίβεια κινησιολογίας και συνέχεια, όπως ακριβώς και ένας μηχανισμός Tourbillon.

Για να κλείσω «γλυκά» για τις κυρίες... το highlight της βραδιάς ήταν η παρουσία του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Olivier Martinez, ο οποίος, όσο και αν μιλούσε για τις αρετές του ρολογιού, οι κυρίες θαύμαζαν τις αρετές του ίδιου!