Η Λίντσεϊ Λόχαν γίνεται πορνοστάρ

06.05.2010
Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, τα πιο πρόσφατα νέα για την 23χρονη ηθοποιό δεν αφορούν τα σκάνδαλα της προσωπικής της ζωής, αλλά τα επαγγελματικά της.



Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, τα πιο πρόσφατα νέα για την 23χρονη ηθοποιό δεν αφορούν τα σκάνδαλα της προσωπικής της ζωής, αλλά τα επαγγελματικά της.

Όπως δήλωσε στους "Los Angeles Times" ο παραγωγός Γουόλι Ραζάκι (Wali Razaqi) η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) συμφώνησε να παίξει στην ταινία "Inferno" του Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder) όπου θα ενσαρκώσει την πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace). Η Λόβλεϊς "έλαμψε" τη δεκαετία του '70 και έμεινε γωνστή ως "Το βαθύ λαρύγγι", από τίτλο ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε το 1972.

Σύμφωνα με τον Ραζάκι, στο καστ έχει ήδη υπογράψει και ο Μπιλ Πούλμαν (Bill Pullman) για τον ρόλο του ιδρυτή του περιοδικού Playboy, Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner), ενώ όπως αποκάλυψε εκτός από τις επαγγελματικές επιδόσεις της Λόβλεϊς, η ταινία θα ασχοληθεί με "τις τεράστιες προσωπικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε και ξεπέρασε" η πορνοστάρ.

Η Λόβλεϊς, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Λίντα Σούζαν Μπόρμαν (Linda Susan Boreman) πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες πορνό τη δεκαετία του '70, αργότερα όμως, αποκήρυξε την καριέρα της, αναλαμβάνοντας μάλιστα ενεργή δράση εναντίον της πορνογραφίας.

Μιλώντας στο δίκτυο E!, o φωτογράφος και στενός φίλος της Λόχαν, Τάιλερ Σιλντς (Tyler Shields), ο οποίος υπογράφει και την πρόσφατη φωτογραφία της με το πιστόλι στο στόμα, υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να αναλάβει τις φωτογραφίες για την προώθηση της ταινίας. Ο Γουάιλντερ σχεδιάζει να ανακοινώσει τα νέα για την ταινία στο Φεστιβάλ των Καννών, αργότερα αυτό τον μήνα.

Στο μεταξύ, η Λίντσεϊ εθεάθη χθες στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης μαζί με τη μητέρα της, Ντίνα (Dina) με μία τόσο ατημέλητη εμφάνιση που μόνο ασχολίαστη δεν μπόρεσε να μείνει.

Όσο για τα επαγγελματικά της, η νεαρή ηθοποιός μόνο να ελπίζει ότι θα πάνε καλύτερα μπορεί, αφού δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι υπεύθυνοι της ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, της έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Συγκεκριμένα, είχε υπογράψει για να συμμετάσχει στην κωμωδία "The Other Side" δίπλα στους Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson), Τζιοβάνι Ριμπίζι (Giovanni Ribisi) και Αλάνις Μορισέτ (Alanis Morissette), όμως οι παραγωγοί άλλαξαν γνώμη, θεωρώντας ότι "δεν πουλάει αρκετά" και την απέλυσαν.

"Η ομάδα μας απλά αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς τη Λίντσεϊ και θα ανακοινώσουμε σύντομα την αντικαταστάτριά της", δήλωσε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας Ντέιβιντ Μάικλς (David Michaels) στο "TMZ".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα