Και 8ο διαζύγιο για τον Λάρι Κινγκ

16.04.2010
Ο 76χρονος διάσημος παρουσιαστής του CNN ζήτησε διαζύγιο από τη Σουόν Σάουθγουικ (Shawn Southwick) ύστερα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον 11χρονο Τσανς (Chance) και τον 9χρονο Κάνον (Cannon).



Ο 76χρονος διάσημος παρουσιαστής του CNN ζήτησε διαζύγιο από τη Σουόν Σάουθγουικ (Shawn Southwick) ύστερα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον 11χρονο Τσανς (Chance) και τον 9χρονο Κάνον (Cannon).

Ο Λάρι Κινγκ (Larry King) και η 50χρονη, σήμερα, Σουόν παντρεύτηκαν το 1997 σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, λίγο πριν ο δημοσιογράφος υποβληθεί σε μια επικίνδυνη επέμβαση. Η Σουόν είναι η έβδομη σύζυγός του Κινγκ, αλλά αυτό θα είναι το όγδοο διαζύγιο του αφού παντρεύτηκε και χώρισε μία από τις συζύγους του δύο φορές.

Σύμφωνα με το δίκτυο "TMZ" ο λόγος για την διάλυση αυτού του γάμου ήταν οι υποψίες που είχε η Σάουθγουικ ότι ο άντρας της την απατούσε με τη μικρότερη αδελφή της. Οι πληροφορίες αυτές έχουν διαρρεύσει ήδη από τον Δεκέμβριο μέσω του σκανδαλοθηρικού περιοδικού "National Enquirer" και συγκεκριμένα μιλάνε για μία σχέση που μετράει ήδη περίπου πέντε χρόνια. Όμως, η Σουόν άρχισε να υποψιάζεται τον σύζυγο της μόλις πρόσφατα, όταν έριξε μια ματιά στον λογαρισμό της πιστωτικής κάρτας του.

Καθώς φαίνεται, όλα αυτά τα χρόνια ο Κινγκ έκανε πολλά και ακριβά δώρα στην κουνιάδα του, τα οποία και χρέωνε στην πιστωτική του κάρτα. Αλλά αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στην κυρία Κινγκ ήταν ένα συγκεκριμένο διαμαντένιο κολιέ από τον οίκο Cartier, που ουδέποτε είχε δεχτεί ως δώρο και το οποίο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον 76χρονο Κινγκ.

Η Σουόν κατηγόρησε τον άντρα της ανοιχτά ότι έχει σχέσεις με την αδελφή της και ακολούθησε ένας εκρηκτικός καυγάς στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς. Η συνέχεια γράφτηκε στα δικηγορικά γραφεία, αφού αμέσως μετά και οι δύο κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, με πρώτο τον Κινγκ. Ο λόγος και στις δύο αιτήσεις είναι "ασυμβίβαστες διαφορές".

Ο εκπρόσωπος του Κινγκ, Χάουαρντ Ρούμπενσταϊν (Howard Rubenstein) δήλωσε ότι "πρωταρχικό μέλημα του Λάρι είναι το καλύτερο για τα παιδιά του" και πως πέρα από αυτό δεν πρόκειται να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το διαζύγιο.