Έξαλλη η γυναίκα του Τάιγκερ με τη διαφήμιση

15.04.2010
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η διαφήμιση της αθλητικής εταιρείας Nike στην οποία πρωταγωνιστεί ο 33χρονος άσσος του γκολφ ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" για τη γυναίκα του η οποία αποφάσισε ότι δεν θα του δώσει άλλες ευκαιρίες, αλλά τα παπούτσια στο χέρι!


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η τηλεοπτική διαφήμιση της αθλητικής εταιρείας Nike στην οποία πρωταγωνιστεί ο 33χρονος άσσος του γκολφ ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" για τη γυναίκα του η οποία αποφάσισε ότι δεν θα του δώσει άλλες ευκαιρίες, αλλά τα παπούτσια στο χέρι!

Το σποτ που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος της είδησης, έκανε έξαλλη την Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) όπως αποκαλύπτουν στενοί της φίλοι. Στην ασπρόμαυρη διαφήμιση φαίνεται ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) να κοιτάζει την κάμερα -μάλιστα τόσο συγκινημένος που είναι έτοιμος να δακρύσει- ακούγοντας τη φωνή του συγχωρεμένου πατέρα του να λέει ότι αυτό που ενδιαφέρει εκείνον είναι ποιο ήταν το σκεπτικό του γιου του, πως νιώθει και αν τελικά έμαθε τίποτα. Προφανώς αναφερόμενος στο σκάνδαλο που ξέσπασε τον Νοέμβριο αποκαλύπτοντας τις ουκ ολίγες απιστίες του άτακτου Γουντς και του στοίχισε εκτός από την οικογένειά του και τη φήμη του ως αθλητή.

Φίλος της Νόρντεγκρεν είπε στο περιοδικό "People" σχετικά: "Η Έλιν βρήκε το σποτ απαράδεκτο. Τη θύμωσε ακόμη περισσότερο. Έχει ξεπεράσει τον Τάιγκερ και προσωπικά δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο αν τώρα πια ζητούσε διαζύγιο." Την ίδια στιγμή η τηλεοπτική εκπομπή "Entertainment Tonight" υποστήριξε ότι το 5 ετών γάμος τους "έχει σίγουρα τελειώσει".

Λέγεται μάλιστα ότι το πρώην μοντέλο από τη Σουηδία ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το διαζύγιο που κατά τα φαινόμενα θα της αφήσει γύρω στις £200 εκατομμύρια (σχεδόν €230 εκατομμύρια) από τη συνολική περιουσία του Γουντς που υπολογίζεται στις £500 εκατομμύρια (€570 εκατομμύρια).

Ακόμη και πηγές προσκείμενες στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο φαίνεται να συμφωνούν ότι το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. Ο δημοσιογράφος Κέβιν Φρέιζιερ (Kevin Frazier) για παράδειγμα, είπε ότι σύμφωνα με πηγές του, όντως δεν υπάρχει σωτηρία για τον γάμο αυτό. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο Γουντς είχε νοικιάσει ένα σπίτι για τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους στην Αουγκούστα για να τον συνοδέψουν στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε εκεί, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει.

Ο Τάιγκερ Γουντς ο οποίος ακολούθησε θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ, έλπιζε ότι μπορούσε να σώσει τον γάμο του, ακόμη και ύστερα από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τον αριθμό των ερωμένων του που ολοένα και μεγάλωνε. Η Νόρντεγκρεν από την πλευρά της, πιστεύει ότι με την επιστροφή του και μόνο στα γήπεδα, ο άντρας της αθέτησε την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για τη σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με φίλο της: "Η Έλιν δεν είναι μόνο πληγωμένη. Αν ήταν απλά θυμωμένη ή τον μισούσε, μπορεί να είχαν ακόμη μια ευκαιρία να τα καταφέρουν. Όμως έχει περάσει αυτό το στάδιο. Νιώθει μουδιασμένη. Δεν την νοιάζει πια. Είναι έτοιμη να προχωρήσει και να τα αφήσει όλα πίσω της". Σε αυτό το πλαίσιο μάλλον εντάσσεται και η επίσπευση των εργασιών που ζήτησε η Έλιν να γίνουν στο σπίτι που αγόρασε στη Σουηδία. Θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.