Ο «Άγγελός» του δεν ήταν τυχερός

16.02.2010
Ηταν κάτι που δεν περίμενε και σίγουρα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Για τα υπόλοιπα δεν θέλει προς το παρόν να μιλήσει, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα το κάνει».

Ηταν κάτι που δεν περίμενε και σίγουρα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ. Για τα υπόλοιπα δεν θέλει προς το παρόν να μιλήσει, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα το κάνει». Αυτό μας εξομολογήθηκε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου λίγες ώρες μόνο μετά την ήττα του στη βραδιά επιλογής του κυπριακού τραγουδιού για τη Eurovision.

Μπορεί τα προγνωστικά στα sites να έδιναν ως απόλυτο φαβορί τον πρώην «Mr One», ωστόσο η κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό στη Μεγαλόνησο είχαν άλλη γνώμη. Έτσι, την Κύπρο θα εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision ο John Lilygreen και οι The Islanders με το κομμάτι «Life Looks Better in Spring», που συγκέντρωσε 12 βαθμούς έναντι 10 του «Angel».

Τα νέα που μας έρχονται από την Κύπρο κάνουν λόγο για έναν Κωνσταντίνο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες, ζήτησε από το ΡΙΚ την αναλυτική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και του televoting, δείχνοντας, αν μη τι άλλο, ότι έχει αμφιβολίες για το αποτέλεσμα.