Τη νύφη πληρώνει η Νατάσσα

12.02.2010
Στα δικαστήρια θα λυθούν τελικά οι διαφορές του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και της δισκογραφικής εταιρείας Sony. Μετά την πρώτη ανακοίνωση της δισκογραφικής που έκανε λόγο για αδιάβλητες διαδικασίες που άφησαν την 16χρονη Ήβη Αδάμου εκτός «X-Factor»

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Στα δικαστήρια θα λυθούν τελικά οι διαφορές του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και της δισκογραφικής εταιρείας Sony. Μετά την πρώτη ανακοίνωση της δισκογραφικής που έκανε λόγο για αδιάβλητες διαδικασίες που άφησαν την 16χρονη Ήβη Αδάμου εκτός «X-Factor» αλλά και τη δημοσιοποίηση των e-mail του Γιώργου Θεοφάνους προς το διευθυντή της εταιρείας Δημήτρη Γερμενίτη, ο συνθέτης απάντησε προσφεύγοντας στα δικαστήρια για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, αλλά και μπλοκάροντας το CD της κολλητής του Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η Sony Music είχε έρθει σε συμφωνία με εβδομαδιαίο περιοδικό προκειμένου να κυκλοφορήσουν οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας Θεοδωρίδου διά χειρός Γιώργου Θεοφάνους. Μάλιστα, είχαν ήδη εκδοθεί 200.000 αντίτυπα! Ωστόσο, φαίνεται ότι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο συνθέτης αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του κι έτσι τα τυπωμένα CDs θα παραμείνουν προς το παρόν στις αποθήκες.

Ο κ. Θεοφάνους λέγεται ότι πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια τακτική όσον αφορά όλες τις μεγάλες του επιτυχίες με καλλιτέχνες της Sony, όπως ο Αντώνης Ρέμος αλλά και ο Πασχάλης Τερζής. Ιδιαίτερα προβληματισμένη από τις εξελίξεις φέρεται να είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία θέλει διακαώς να συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εντός της Sony.

Άλλωστε, ο συνθέτης φέρεται να συζητά αποκλειστική συνεργασία με τη Minos EMI, παρά τις πρόσφατες φήμες που τον ήθελαν να εντάσσεται στο δυναμικό της Heaven. «Ξεχάστε αυτό το ενδεχόμενο. Οι σχέσεις του με τον Μάκη Πουνέντη δεν είναι και οι καλύτερες», μας είπε με νόημα άνθρωπος που γνωρίζει τις καταστάσεις στον όμιλο ANT1, στον οποίο ανήκει η Heaven. Κάποιοι, πάλι, λένε πως ο επιτυχημένος συνθέτης σκοπεύει να περπατήσει στα βήματα του Φοίβου στήνοντας δική του δισκογραφική εταιρεία και παίρνοντας μαζί του κάποια δυνατά ονόματα του τραγουδιού. Αρκεί βέβαια να βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα χρηματοδοτήσει το όλο εγχείρημα.