Βγήκαν μαχαίρια στο X Factor

12.10.2010
Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι ήταν από καιρό η κατάσταση ανάμεσα στους κριτές του δημοφιλούς βρετανικού τάλεντ σόου και τώρα πια ξεχείλισε.

Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι ήταν από καιρό η κατάσταση ανάμεσα στους κριτές του δημοφιλούς βρετανικού τάλεντ σόου και τώρα πια ξεχείλισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λούις Γουόλς (Louis Walsh) καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα εδώ και καιρό. Η όλη "ειδική μεταχείριση" που έχαιρε εδώ και καιρό η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ήταν κάτι που δεν μπορούσε να καταπιεί εύκολα.

Έτσι, στην εκπομπή του Σαββάτου, όταν η 27χρονη συνάδελφός του κριτής τον εκλιπάρησε να δώσει σε μία από τις δικές της διαγωνιζόμενες μια ευκαιρία που εκείνη θεωρούσε ότι άξιζε δεν άντεξε. "Έχω δική μου άποψη. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από σένα, Σέριλ", της φώναξε κατακόκκινος από τα νεύρα.

Βέβαια, την Κυριακή, όταν όλοι οι κριτές -μαζί με τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και την Ντάνι Μινόγκ (Danni Minogue)- εμφανίστηκαν στην εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού ITV2 "The Xtra Factor", ο Λούις το άλλαξε λίγο το τροπάρι του.

"Μήπως ζηλεύεις επειδή η Σέριλ κερδίζει την περισσότερη προσοχή;", τον ρώτησε η παρουσιάστρια Κόνι Χακ (Konnie Huq). "Μα, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πάντα", απάντησε χαριτωμένα ο Γουόλς προσπαθώντας να αστειευτεί ενώ συμπλήρωσε ότι "εκείνη είναι η αγαπημένη όλου του έθνους".

Η αντιδικία συνεχίστηκε και χθες όταν μιλώντας στο περιοδικό του X Factor ο θιγμένος κριτής ανέβασε και πάλι τους τόνους λέγοντας: "Έχω βαρεθεί να την ακούω. Δεν είναι δικό της το σόου". Μάλιστα σε επόμενη ερώτηση για το αν η Σέριλ ταράχτηκε μετά την έκρηξη του Σαββάτου, ο Γουολς απάντησε αποστομωτικά. "Δεν με νοιάζει. Δεν είμαι εδώ για να την κρατάω ευτυχισμένη", είπε κοφτά κόβοντας κάθε περεταίρω συζήτηση.

Όμως, και σύμφωνα με όσους ασχολούνται ιδιαίτερα με το επικοινωνιακό κομμάτι της ιστορίας, φαίνεται ότι η μέχρι πρόσφατα παραχαϊδεμένη της σόουμπιζ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη δημόσια εικόνα της.

Τα όποια θέματα ξεκίνησαν από την καταιγίδα που ξέσπασε τον περασμένο χρόνο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις απιστίες του πρώην -πια- συζύγου της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και συνέχισαν με τη φημολογούμενη σχέση της με τον χορευτή Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough) και την ελονοσία που κόλλησε ύστερα από ταξίδι τους στην Τανζανία.

Τέλος, ύστερα και από τις έντονες αντιδράσεις που δέχτηκε μετά την απόφασή της να κόψει από το παιχνίδι μια υποψήφια από την Ζιμπάμπουε ενώ είχε ήδη αναγνωρίσει το μεγάλο ταλέντο της, φαίνεται ότι ο κόσμος μάλλον "μπούχτισε" από τη Σέριλ Κόουλ.

Το ζήτημα που μπαίνει βέβαια σε αυτό το σημείο είναι η θέση που θα κρατήσει απέναντι στο όλο ζήτημα ο Σάιμον Κάουελ, ο οποίος υπήρξε ανέκαθεν ο πιο ισχυρός υποστηρικτής της. Όπως και αν είναι, πάντως, το σίγουρο είναι ότι η συνέχεια αναμένεται... θερμή!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα