Το μωρό μού μοιάζει... τρέμε, κόσμε!

15.01.2008
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Βίσση, αφού ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αποδέχθηκαν την πρότασή της να βαφτίσει το παιδί τους, τον μόλις 18 ημερών Ανδρέα. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο η Άννα η νονά του, αλλά και ο Κώστας Δροσόπουλος, που είναι κολλητός φίλος του μπαμπά του.

Από τους ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Βίσση, αφού ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αποδέχθηκαν την πρότασή της να βαφτίσει το παιδί τους, τον μόλις 18 ημερών Ανδρέα. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο η Άννα η νονά του, αλλά και ο Κώστας Δροσόπουλος, που είναι κολλητός φίλος του μπαμπά του.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως η Αννίτα περιμένει το παιδί του Νίκου ζήτησε να γίνει αυτή η πνευματική του μητέρα. Η Αννίτα της είχε απαντήσει τότε να περιμένει πρώτα να γεννηθεί με το καλό το παιδί και τώρα, όταν η Άννα μετά τη γέννηση του πιτσιρικά τούς το υπενθύμισε, η απάντηση του ζευγαριού ήταν καταφατική. Θετική ήταν η απάντησή τους, όμως, και προς τον Κώστα Δροσόπουλο, ιδιοκτήτη του «Ρolitia Tennis Club» και εδώ και δύο δεκαετίες κολλητό φίλο του Νίκου Καρβέλα. Η βάφτιση του μικρού Ανδρέα αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Ρolitia Tennis Club».

Το νέο μέλος της οικογένειας Καρβέλα
Το υγιέστατο αγοράκι αντίκρισε τη μητέρα του στις 11 το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά την προγραμματισμένη καισαρική τομή και ζύγιζε 3,5 κιλά. Ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν μέσα στο χειρουργείο, ωστόσο είδε το νεογέννητο λίγα λεπτά αργότερα. Εμφανώς συγκινημένος, αλλά χωρίς να χάσει το χιούμορ του, μόλις αντίκρισε τον μικρό είπε: «Μου μοιάζει... τρέμε, κόσμε».

Το μαιευτήριο και ειδικά το δωμάτιο της Αννίτας κατακλύστηκε από δώρα, λουλούδια και ευχετήριες κάρτες. Όλα αυτά, όμως, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στο σπίτι του ζευγαριού από την ώρα που έφυγαν από το μαιευτήριο Ρουχαλάκια γαλάζιων αποχρώσεων, παιχνίδια, αλλά και πολλές ευχές φτάνουν κατά δεκάδες κάθε μέρα! Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του πατέρα της και της Αννίτας, ενώ από τους πρώτους που επισκέφθηκαν το μαιευτήριο ήταν η Άννα Βίσση με τον αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο. Λίγες μόνο ώρες μετά την έλευση του νέου έτους η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας σύντροφός της επέστρεψαν από τη Λάρνακα της Κύπρου. Από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν αμέσως στο μαιευτήριο με τις αγκαλιές τους γεμάτες σακούλες με δώρα. Εκτός όμως από το διάσημο ζευγάρι, τη σουίτα 817 της γνωστής μαιευτικής κλινικής επισκέφθηκαν και η αδερφή της Άννας, Λία Βίσση, καθώς και αρκετοί συνάδελφοι της Αννίτας από το Alter.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η χαρά της απόλυτης Ελληνίδας σταρ για το μικρό Καρβελάκι δεν μπορεί να κρυφτεί και μπορεί την πρώτη μέρα να πήγε στο μαιευτήριο με τα δώρα της, αλλά και την επομένη επισκέφτηκε μεγάλο παιδικό πολυκατάστημα της Εκάλης και το «σήκωσε» ολόκληρο. Μάλιστα, πλήρωσε για τις αγορές της κάτι παραπάνω από 7.000 ευρώ, και όλα σε παιχνίδια!

Όσον αφορά τους γονείς του μικρού Ανδρέα, Νίκος και Αννίτα έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού τους στην Κηφισιά για τον ερχομό του παιδιού τους, που έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές εδώ και αρκετούς μήνες. Οι λίγοι που έχουν την ευκαιρία να μπαινοβγαίνουν μιλάνε για ένα μικρό λούνα παρκ στην οικία Καρβέλα.

Η επιστροφή στη μικρή οθόνη
Το ταχύτερο δυνατόν, ίσως και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, επιθυμεί να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για την ασφάλεια και τη φροντίδα του μικρού την ώρα που εκείνη θα βρίσκεται στο Alter, καθώς φρόντισε έγκαιρα να βρει τη λύση.

Και τη βρήκε στο πρόσωπο της 26άχρονης Ουκρανής Νατάσσας, η οποία θα εκτελεί χρέη μπέιμπι σίτερ τις ώρες που η Αννίτα θα παρουσιάζει τις εκπομπές της ή θα προετοιμάζει τη θεματολογία τους. Η κοπέλα έχει σπουδάσει παιδαγωγικές επιστήμες στη χώρα της.

Ευχές για την Αννίτα
Όμηρος Ευστρατιάδης: «Είμαι σίγουρος πως η Αννίτα θα είναι παράδειγμα μητέρας. Σπάνια την έχω δει τόσο ήρεμη και χαλαρή όπως το τελευταίο διάστημα. Της εύχομαι να το μεγαλώσει έτσι όπως εκείνη το έχει φανταστεί».

Ντιάνα (αδερφή Αννίτας): «Να τους ζήσει και να είναι όλοι τους πάντα ευτυχισμένοι».