Στο νοσοκομείο ο γιος του Φαίδωνα Γεωργίτση

11.01.2008
Κι άλλος καλλιτέχνης είχε μια ατυχία στην αλλαγή του χρόνου. Ο λόγος για τον αγαπημένο μας ηθοποιό Φαίδωνα Γεωργίτση, του οποίου ο γιος, ο Ραφαήλ, εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Κι άλλος καλλιτέχνης είχε μια ατυχία στην αλλαγή του χρόνου. Ο λόγος για τον αγαπημένο μας ηθοποιό Φαίδωνα Γεωργίτση, του οποίου ο γιος, ο Ραφαήλ, εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα στη μέση του. Καταλαβαίνετε την αναστάτωση και την ταραχή του αγαπημένου ηθοποιού στο άκουσμα και μόνο αυτής της πληροφορίας. Μέσα σε χρόνο μηδέν βρισκόταν στο πλευρό του παιδιού του.

Ο εξίσου όμορφος και γοητευτικός με τον πατέρα του Ραφαήλ είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο γυμναστήριο. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να σηκώσει παραπάνω κιλά σε βάρη από αυτά που ήταν συνηθισμένος, με αποτέλεσμα η μέση του να τον προδώσει και να σπαράξει από τον πόνο. Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένειά του και μεταφέρθηκε σε γνωστό νοσοκομείο. Η αγωνία και η ταραχή όλων ήταν μεγάλη. Το τηλέφωνό του χτυπούσε διαρκώς από τους συναδέλφους του στο «Ανοιχτό Θέατρο», προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάστασή του. Όταν οι γιατροί τού συνέστησαν ξεκούραση και σχεδόν πλήρη ακινησία, ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Κι αυτό γιατί δύο μέρες αργότερα είχε προγραμματιστεί η πρεμιέρα της παράστασης «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», στην οποία θα εμφανίζεται. Δυστυχώς, όμως, οι παραγωγοί του έργου αναγκάστηκαν να αναβάλουν την πρεμιέρα, μέχρις ότου αποφασιστεί πότε και υπό ποιες συνθήκες θα έκαναν την επίσημη πρώτη. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Φαίδωνα Γεωργίτση ζητώντας του να μας κάνει κάποια δήλωση για το ατυχές συμβάν. «Δυστυχώς, ο Ραφαήλ είχε έναν τραυματισμό που τον αναγκάζει τώρα να ξεκουράζεται χωρίς να κάνει τίποτα. Όλα θα πάνε καλά σύντομα», μας είπε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Ευχόμαστε στον Ραφαήλ περαστικά και γρήγορα να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επανέλθει στη σκηνή του «Ανοιχτού Θεάτρου».