Θεοδωρίδου- Μενεγάκη: δεν μιλιούνται οι κουμπάρες;

11.10.2010
Φέτος οι δύο κουμπάρες που ήταν αυτοκόλλητες, πλέον φαίνεται πως έχουν μια σχέση περίεργη και κρύα μπορώ να πω. Κοινώς, η φιλιά τους μπήκε στον πάγο!

Θυμάσαι πέρσι που η Ελένη Μενεγάκη που μπήκε στο κλαμπ με τις ζωντοχήρες και η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου κρατούσε το χεράκι της μικρής Ελένης και την βοηθούσε να συνέλθει από το διαζύγιο;

Ε, αυτά είναι περσινά νέα, γιατί φέτος οι δύο κουμπάρες που ήταν αυτοκόλλητες, πλέον φαίνεται πως έχουν μια σχέση περίεργη και κρύα μπορώ να πω. Κοινώς, η φιλιά τους μπήκε στον πάγο!

Που λες, ταράχτηκα στην πρεμιέρα του "Καφέ με την Ελένη" που δεν είδα πρώτη καλεσμένη την Νατάσα αλλά δεν έδωσα τη σημασία που έπρεπε. Ήταν και τα σχόλια της Νατάσας τότε τέτοια (ότι τάχα έχει εισιτήριο διαρκείας στον Καφέ της Ελένης) που δεν ανησύχησα και είπα, θα βρει ευκαιρία η κουμπάρα, θα πάει και στην εκπομπή της Μενεγάκη.

Έλα όμως που οι εβδομάδες πέρασαν και η Θεοδωρίδου δεν έσκασε μύτη στο πλατό της Ελένης, ούτε μπροστά αλλά ούτε και πίσω από τις κάμερες! Κι εκεί πάλι, σκέφτηκα καλοπροαίρετα και είπα: ετοιμάζει την πρεμιέρα των νυχτερινών εμφανίσεων της η Νατάσα και κάνει πρόβες και δεν βρήκε ευκαιρία να πάει καλεσμένη στην κουμπάρα.

Και πέρασαν κι άλλες μέρες και πάλι σκέφτηκα ότι η Νατάσα ξεπερνά τον οριστικό χωρισμό της από τον Θεόφιλο Τζιώτη και δεν είναι ώρα να δίνει συνεντεύξεις. Κι εκεί γελάστηκα!

Γιατί ναι μεν η Νατάσα δεν τίμησε και πάλι την εκπομπή της κουμπάρας αλλά εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του Άλφα μέσα από την "Stars System" της Άση Μπήλιου. Εκεί, η Νατάσα που εντελώς τυχαία ρωτήθηκε για την στάση που κρατά στις φιλίες της και για το αν είναι από τη φύση της εκδικητική, τόνισε:

"Δεν είμαι εκδικητική. Δεν ξεχνάω, όχι όμως με σκοπό να σου την φέρω κάποια στιγμή αλλά έχω μία φιλοσοφία που λέει ότι δεν θα σε διορθώσω εγώ σε αυτήν τη ζωή! Έχεις έναν χαρακτήρα που σε οδήγησε να συμπεριφερθείς έτσι σε εμένα", και συνέχισε η Νατάσα τονίζοντας για τα άτομα που την απογοητεύουν:

"Σε απορρίπτω από τη ζωή μου. Σε βγάζω από την ζωή μου και δεν ξεχνάω ποτέ τι μου έκανες. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου, σε έχω βγάλει από το πλάνο μου". Βέβαια, όλα αυτά τόνισε πως την χαρακτηρίζουν επειδή ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού η Νατάσα αλλά δεν έδωσε πληροφορίες για το που αναφερόταν σχετικά με τις διαγραφές και τα 'Χ' που έβαλε στη ζωή της.

Τώρα, μαζί με όλα τα παραπάνω, ψύλλοι στ' αυτιά μου για την κρύα σχέση ανάμεσα στις δύο κουμπάρες, μπήκανε κι από την γκράντε εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου στην πρεμιέρα παρακαλώ της Θεοδωρίδου σε γνωστό κέντρο των Αθηνών. Σου λέει, ο πρώην σύζυγος της Μενεγάκη κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και διασκέδασε με την φωνή της κουμπάρας του, βάζοντάς μας σε σκέψεις....

Κατερίνα Π.