Η Σιένα Μίλερ θέλει παιδί απ'τον Τζουντ Λο

25.01.2010
Λίγους μόλις μήνες μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο και οικογένεια.


Λίγους μόλις μήνες μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο και οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές, καλά πληροφορημένες, αφού αναθέρμαναν τη σχέση τους τον Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο Τζουντ Λο (Jude Law) φαίνεται ότι συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που είχαν σταματήσει όταν χώρισαν, το 2005. Και οι δύο, φέρονται να έχουν πει σε φίλους ότι αν είχαν μείνει μαζί τότε, σήμερα θα ήταν παντρεμένοι και είχαν παιδιά.

"Η Σιένα έχει πολύ έντονο το μητρικό ένστικτο", λέει στο περιοδικό "Now" μια πηγή. "Παρόλο που ήταν μόνο 23 όταν γνώρισε τον Τζουντ, ένιωθε έτοιμη να γίνει μαμά. Η αδελφή της, Σαβάνα (Savannah) ήταν 26 όταν είχε το πρώτο παιδί της, τον Μωυσή (Moses), οπότε, στα 28 της, η Σιένα νιώθει ότι πρέπει να καλύψει τον χρόνο".

Η Σιένα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την επιθυμία της αυτή αποκαλύπτοντας: "Πραγματικά θέλω μωρά... Πάντα ήθελα ?και η Σαβάνα αποδεικνύει ότι μπορείς και να δουλεύεις και να είσαι μαμά".

Πληροφορίες εκ των έσω υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι θέλει ο Τζουντ να είναι ο πατέρας των παιδιών της. "Ξέρει ότι ο Τζουντ είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και πάντα θαύμαζε στη σχέση που έχει με τα παιδιά του από την πρώην γυναίκα του Σάντι Φροστ (Sadie Frost). Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο τυχερή είναι που έχει μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του. Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για εκείνη".

Αναφέρουμε βέβαια, ότι ο Τζουντ Λόου είναι ήδη ένας πολύτεκνος μπαμπάς. Εκτός από τα τρία παιδιά που έχει από τον πρώτο του γάμο, τον12χρονο Ράφερτι (Raferty), την 8χρονη Άιρις (Iris) και τον 6χρονο Ρούμπι (Rubby), τον Σεπτέμβριο του 2009 απέκτησε ένα ακόμη κοριτσάκι, τη Σοφία (Sophia) από την εφήμερη σχέση του με την ηθοποιό Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke).