Χάιντι Μόνταγκ: "Έκανα 10 πλαστικές σε μια μέρα"!

20.01.2010
Όπως παραδέχεται η ίδια η 23χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills", η εμμονή της με την πλαστική χειρουργική "ξεπερνάει κάθε όριο", καθώς υπεβλήθη σε δέκα επεμβάσεις μέσα στην ίδια μέρα.

Όπως παραδέχεται η ίδια η 23χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills", η εμμονή της με την πλαστική χειρουργική "ξεπερνάει κάθε όριο", καθώς υπεβλήθη σε δέκα επεμβάσεις μέσα στην ίδια μέρα.

Ήδη από τα 21 της χρόνια, η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) είχε αλλάξει τη μύτη της, είχε κάνει ενέσεις κολλαγόνου στα χείλη της και είχε βάλει ενθέματα στήθους για να ενισχύσει το μπούστο της κατά δύο νούμερα, από Α σε C cup.

Όμως, λίγο πριν το νέο της ξεκίνημα ως τραγουδίστρια, η Χάιντι αποφάσισε να "τελειοποιήσει" την εμφάνιση της προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λανσαρίσματος του προσωπικού της άλμπουμ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και φέρει τον καθόλου τυχαίο τίτλο "Superficial" (σ.σ. ελαφρόμυαλη).

Οι νέες επεμβάσεις της, που ήταν πολύ πιο δραστικές από τις προηγούμενες και έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο, αφορούσαν στο σύνολο της εμφάνισης της. Πιο συγκεκριμένα η πλήρης λίστα περιελάμβανε:

  • Μίνι λίφτινγκ φρυδιών
  • Μπότοξ στο μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια
  • Διόρθωση της προηγούμενης πλαστικής στη μύτη
  • Έγχυση λίπους σε μάγουλα, χείλη και στη ρινοπαρειακή περιοχή (ρυτίδες γέλιου που σχηματίζονται από την άκρη των χειλιών προς τη μύτη)
  • Σμίκρυνση σαγονιού (άουτς!)
  • Λιποαναρρόφηση λαιμού
  • Ωτοπλαστική (αυτιά)
  • Ενίσχυση της αυξητικής στήθους (σε DDD cup)
  • Λιποαναρρόφηση σε μέση, γοφούς, έσω και έξω μηρούς
  • Αυξητική γλουτών

    Όπως δήλωσε η ίδια στο αμερικανικό περιοδικό People: "Λατρεύω το σώμα μου. Νιώθω ακόμη λίγο ευάλωτη, αλλά ποτέ δεν ένιωσα τόσο όμορφη και σέξι. Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να αποκτήσω τόση πολλή αυτοπεποίθηση.

    Έχω αναβαθμίσει τον εαυτό μου. Έχω ένα νέο πρόσωπο και πρωτόγνωρη ενεργητικότητα. Είμαι άλλος άνθρωπος και νιώθω ότι όλα τα πράγματα που δεν ήθελα να είμαι, είναι σαν να σμιλεύτηκαν σ' αυτό που έγινα. Έτσι, ανυπομονώ να δείξω στον κόσμο τον καινούργιο μου και πραγματικό εαυτό".

    Βέβαια, η επίδοξη τραγουδίστρια παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης "πονούσε παντού": "Ένιωθα σαν να έχω καρφωμένη μια βαριά στο κεφάλι μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω λόγω του σαγονιού... Έλεγα από μέσα μου 'θέλω να πεθάνω τώρα. Πονάω τόσο πολύ! Δεν ξέρω τι να κάνω'.

    Παρόλα αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλες πλαστικές προκειμένου να συντηρήσει την εμφάνιση της, ακόμη κι αν οι συμπρωταγωνιστές της την έχουν χαρακτηρίσει ως αρνητικό πρότυπο.

    Η Λο Μπόσγουορθ (Lo Bosworth), που παίζει επίσης στο Hills δεν μάσησε τα λόγια της: "Ελπίζω ότι τα κορίτσια, που θα διαβάσουν τις δηλώσεις της και δουν τις αποφάσεις που πήρε, να μην πιστέψουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό". Η άλλη πρωταγωνίστρια της σειράς, Οντρίνα Πάρτριτζ (Audrina Partridge) είπε: "Δέκα επεμβάσεις σε μια μέρα είναι λίγο υπερβολικό".

    Η ηθοποιός Έμιλι Ρόσουμ (Emily Rossum) ομολόγησε ότι τσαντίστηκε "που μια νέα γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας υποστηρίζει με τόσο πάθος την πλαστική χειρουργική".

    Όμως η βιονική ξανθιά απέκρουσε τα επιχειρήματα τους σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Good Morning America", σχολιάζοντας: "Πρέπει να πω ότι καμιά από αυτές τις γυναίκες δεν με γνωρίζει πραγματικά και ότι αυτά είναι απλά κάποιες γνώμες".

    Η Χάιντι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα ως η καλύτερη φίλη και στη συνέχεια τιμωρός της τότε πρωταγωνίστριας της σειράς, Λόριν Κόνραντ (Lauren Conrad). Το 2006 άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της, Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) με τον οποίο παντρεύτηκε στο σόου.

  • Σου φαίνεται καλή ιδέα το εγχείρημα της Χάιντι;