Αρραβωνιάστηκε η Κέιτ Μος

19.01.2010
Το δώρο για τα φετινά 36ά γενέθλια του μοντέλου από τον καλό της, ήταν ένα μονόπετρο! Ο Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) της έκανε την πρόταση το Σάββατο. Και εκείνη φυσικά δέχτηκε.


Το δώρο για τα φετινά 36ά γενέθλια του μοντέλου από τον καλό της, ήταν ένα μονόπετρο! Ο Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) της έκανε την πρόταση το Σάββατο. Και εκείνη φυσικά δέχτηκε.

Μέχρι τώρα η προσωπική της ζωή τής έφερε κυρίως πονοκέφαλο και... πρωτοσέλιδα. Η Κέιτ Μος (Kate Moss) όμως φαίνεται ότι επιτέλους βρήκε τον δρόμο για την οικογενειακή ευτυχία. Και της τον έδειξε ο Τζέιμι με την πρότασή του.

Ο 40χρονος κιθαρίστας των "Kills" της έκανε έκπληξη στις 16 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων της. Την επισκέφτηκε στο Μιστίκ όπου δούλευε και αντί για άλλο δώρο, της έδωσε το γνωστό παραδοσιακό μονόπετρο, στην επιλογή του οποίου τον βοήθησε ο Φίλιπ Γκριν (Philip Green). Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης του Topshop είναι προσωπικός φίλος της και αφεντικό της Μος και φαίνεται ότι ξέρει καλά από πέτρες!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2007, 3 μόλις μήνες μετά το τέλος του πολυτάραχου δίχρονου δεσμού της Κέιτ με τον Πιτ Ντόχερτι (Pete Doherty). Τους σύστησε η κοινή τους φίλη Σάντι Φροστ (Sadie Frost) στα παρασκήνια μιας συναυλίας των "Kills". Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους.

"Η Κέιτ δεν το περίμενε καθόλου", λέει ένας φίλος του ζευγαριού μιλώντας για την πρόταση. "Ο Τζέιμι της τηλεφώνησε και της είπε να μην γυρίσει στο σπίτι. Να τον περιμένει στο Μιστίκ, όπου θα έφτανε με αεροπλάνο. Είχε διαλέξει πολύ προσεκτικά το δαχτυλίδι, αλλά και την ημέρα που θα έκανε την πρόταση. Ήταν η πρώτη μέρα που βρισκόταν μόνοι, οι δυο τους, ύστερα από πολύ καιρό και η συνάντηση ήταν πολύ συγκινητική".

"Η Κέιτ και ο Τζέιμι βρίσκονται σε ένα πολύ καλό σημείο της σχέσης τους. Ζουν ήδη μαζί, άρα το επόμενο βήμα είναι να... τακτοποιηθούν για τα καλά!", συνεχίζει.

Η σχέση τους χαρακτηρίζεται φλογερή και παρά τις εντάσεις, φίλοι λένε ότι ο Χίνς ασκεί μεγάλη επιρροή στην Μος. Το γεγονός μάλιστα ότι τα πηγαίνει και πολύ καλά με τη Λίλα Γκρέις (Lila Grace), την 8χρονη κόρη της Κέιτ από τον πρώην φίλο της Τζέφερσον Χακ (Jefferson Hack), του δίνει πολλούς "πόντους".

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η μεγάλη αγάπη στη ζωή της 36χρονης -πια- Κέιτ Μος, παραμένει ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), με τον οποίο έχουν χωρίσει από το 1998, ύστερα από σχέση 4 ετών.

Ο Ντεπ, που έχει δύο παιδιά από την σύντροφό του Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis), φέρεται να έχει πει κάποια στιγμή το εξής για την πρώην αγαπημένη του: "Δεν νομίζω ότι ήμουν και πολύ καλός για εκείνη. Άρα, αυτό που κάναμε ήταν σωστό -απομακρυνθήκαμε ο ένας από τον άλλον".