Σάρον Μέρφι: "Η κόρη μου δεν έπαιρνε ναρκωτικά"

18.01.2010

Στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τον θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) τον Δεκέμβριο, και ενώ οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται, η μητέρα και ο άντρας της, λένε στο περιοδικό "People" πως πιστεύουν ότι πέθανε από συγγενές καρδιακό φύσημα.

"Ήταν λίγο κρυωμένη", λέει η μητέρα της Μπρίτανι, Σάρον (Sharon), μιλώντας για τις τελευταίες μέρες της ηθοποιού. "Δεν μπορούσες ούτε μία στο δισεκατομμύριο να φανταστείς αυτό που συνέβαινε".

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν από τον θάνατό της και μετά, τόσο ο Σάρον, όσο και ο Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack) υποστηρίζουν ότι η 32χρονη δεν υπέφερε από κανένα είδος ψυχικής ασθένειας, δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ούτε έπασχε από ανορεξία. Οι δυο τους πέρασαν όλο τον προηγούμενο μήνα απομονωμένοι στο σπίτι της Μέρφι στο Χόλιγουντ προσπαθώντας να συνέλθουν από το χτύπημα της μοίρας.

Σύμφωνα και με τους δύο πιο κοντινούς της ανθρώπους, η καρδιακή πάθηση της Μπρίτανι είχε διαγνωστεί από την εφηβεία και έπαιρνε πάντα τα κατάλληλα φάρμακα. "Το είχαμε ελέγξει από όποια πλευρά μπορείτε να φανταστείτε", λέει ο Μόντζακ.

Η μητέρα της Μέρφι, υποστηρίζει επίσης ότι η φυσική έντονη προσωπικότητά της κόρης της, είναι πιθανό να πυροδότησε φήμες για χρήση ναρκωτικών. "Δεν έπινε καν αλκοόλ", λέει η Σάρον. "Ίσως ένα ποτήρι σαμπάνια την Πρωτοχρονιά". "Αλλά όλοι έλεγαν ότι ήταν μεθυσμένη, ότι ήταν... κάπως! Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι κάποιος έτσι απλά, φτιαχνόταν με τη ζωή την ίδια".

Ο Μόντζακ ο ίδιος πάντως, μιλώντας με έντονο πάθος, είπε στον Λάρι Κινγκ (Larry King) κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στην οποία τους φιλοξενούσε το εξής: "Θέλεις να ξέρεις τι έσπασε την καρδιά της Μπρίτανι Μέρφι; Το Χόλιγουντ έσπασε την καρδιά της Μπρίτανι Μέρφι".