Κλέφτης ο Μάνος, θα αποβάλει η Εύα...

21.01.2010
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ». Μη νομίζετε ότι η Εύα (Φαίη Ξυλά) θα ησυχάσει και θα μείνει μακριά από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) για να μεγαλώσει το παιδί της. Τα χειρότερα έρχονται και η AGB θα τρελαθεί με τις θεαματικότητες, όπως πάντα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ». Μη νομίζετε ότι η Εύα (Φαίη Ξυλά) θα ησυχάσει και θα μείνει μακριά από τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) για να μεγαλώσει το παιδί της. Τα χειρότερα έρχονται και η AGB θα τρελαθεί με τις θεαματικότητες, όπως πάντα! Πρώτο το είχε γράψει το ΛΟΙΠΟΝ, όταν παντρεύτηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά, ότι το φοβερό συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση είχε έτοιμο το σενάριο εγκυμοσύνης της. Και μπορεί να μην είναι έγκυος η Φαίη, αλλά η Εύα, που υποδύεται στα «Μυστικά της Εδέμ», είναι! Τότε δεν είχε αποφασιστεί αν το παιδί θα ήταν του Μάνου ή του Στέφανου. Η εγκυμοσύνη αυτή λοιπόν θα φέρει τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της ιστορίας. Όλα δείχνουν ότι το παιδί που περιμένει είναι του Στέφανου. Επειδή όμως στην «Εδέμ» τα πάντα ανατρέπονται, πιθανός πατέρας είναι ο Μάνος!

Το ΛΟΙΠΟΝ τρυπώνει παντού και σας έχουμε και άλλη συγκλονιστική εξέλιξη. Η Εύα δεν θα χαρεί για πολύ, γιατί μια άλλη μεγάλη ανατροπή θα τη φτάσει στα όρια της κατάθλιψης... Θα την κάνει κομμάτια και θα αποβάλει! Ποια θα είναι αυτή; Ότι ο Μάνος για άλλη μια φορά την κορόιδεψε. Δεν είναι η φοβερή Αντιγόνη Λαζαρίδη (Στέλλα Παπαδημητρίου) αυτή που έχει κλέψει τους πραγματικούς πίνακες. Αυτή έχει κάνει άλλα... Τελικά, ο κλέφτης των πινάκων είναι ο Μάνος!

Κλέφτης ο Μάνος, σωτήρας ο Στέφανος
Ο Στέφανος θα θελήσει για χάρη της Μελίτας (Χρύσα Παπά) και της Εύας να βοηθήσει και θα δώσει μέρος των χρημάτων αλλά και δύο δικούς του πίνακες μεγάλης αξίας στο συλλέκτη Χατζηβασιλείου (Μίλτος Δημουλής), όταν τα πράγματα θα φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Γιατί ο πανούργος Μάνος, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, τα έχει κάνει «πλακάκια» με τον Χατζηβασιλείου και μέχρι ξύλο τρώει για να πείσει τους πάντες! Όμως, με το μαγικό τρόπο που διαθέτει πάντα το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση, όλα θα αποκαλυφθούν και η Εύα θα καταρρεύσει, ενώ η παρέα θα βρεθεί πάλι στο κενό.