Η Εριέττα άναψε φωτιές!

19.01.2010
Μια απρόσμενη έξοδος και η οικειότητα και η συμπάθεια που έδειχνε προς την Εριέττα Κούρκουλου ήταν αρκετές ώστε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ του Νίνο και της αγαπημένης του, Δούκισσας Νομικού...

Μια απρόσμενη έξοδος και η οικειότητα και η συμπάθεια που έδειχνε προς την Εριέττα Κούρκουλου ήταν αρκετές ώστε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ του Νίνο και της αγαπημένης του, Δούκισσας Νομικού... Σάββατο βράδυ και μια ξεχωριστή συντροφιά περνάει την πόρτα του πριβέ χώρου στο νυχτερινό κέντρο «Room» της παραλιακής όπου εμφανίζεται ο Νίνο. Είναι η «χρυσή» κληρονόμος Εριέττα Κούρκουλου με την παρέα της. Εμφανώς ανανεώμενη μετά τις πρόσφατες διακοπές της στο Γκστάαντ, η κόρη της Μαριάννας Λάτση φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα οδηγήθηκε με την παρέα της σε μία από τις κεντρικές ροτόντες, ακριβώς κάτω από τη σκηνή όπου εμφανίζεται ο Νίνο. Η Εριέττα έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με τα τραγούδια του νεαρού ποπ σταρ. Κάποια στιγμή ο Νίνο πλησίασε αρκετά κοντά στο τραπέζι της και αφιέρωσε στην παρέα κάποια από τα τραγούδια του.

«Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και φαινόταν να υπάρχει οικειότητα μεταξύ τους», μας είπε θαμώνας του μαγαζιού. Η διάσημη συντροφιά αποχώρησε λίγο μετά τις 04:30, αλλά την ίδια ώρα κάποιο άλλο πρόσωπο καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα!

Του ζήτησε εξηγήσεις
Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού, που οι καλοθελητές πρόλαβαν να την ενημερώσουν για όσα συνέβαιναν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της. Ίσως στην παρουσιάστρια δημιουργήθηκαν άσχημοι συνειρμοί... Κι αυτό γιατί η Εριέττα διατηρούσε για καιρό σχέση με τον πρώην της Δούκισσας, τον πολίστα Γιάννη Σαλπέα, και κάποιες φήμες έλεγαν πως ο ξανθός αθλητής εγκατέλειψε το μοντέλο γιατί ερωτεύτηκε τη «χρυσή» κληρονόμο. Δεν ήθελε πολύ, λοιπόν, για να ξεσπάσει.

Σε έντονο ύφος ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίνο για τη συμπεριφορά του προς την Εριέττα και όσο κι αν εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει πως έτσι αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες του μαγαζιού, η λογομαχία δεν άργησε να καταλήξει σε καβγά. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι περνάει μια περίεργη φάση. Σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν καλά και τους δύο, πρόκειται για μια σχέση με πολλές διακυμάνσεις, γι’ αυτό και αποφεύγουν να μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους, αν και είναι ήδη περίπου ένα χρόνο μαζί.