"Δεν υπάρχει θέμα πλειστηριασμού"

15.01.2010
«Ο Ανδρέας πράγματι στο παρελθόν πέρασε μια κρίση, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα ψυχολογικά και κάνει μια καινούργια αρχή». Αυτό μας αποκάλυψε ο δικηγόρος του Σωτήρης Παγώνας επιβεβαιώνοντας πρόσφατο δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, που μιλούσε για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

«Ο Ανδρέας πράγματι στο παρελθόν πέρασε μια κρίση, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα ψυχολογικά και κάνει μια καινούργια αρχή». Αυτό μας αποκάλυψε ο δικηγόρος του Σωτήρης Παγώνας επιβεβαιώνοντας πρόσφατο δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, που μιλούσε για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Οσον αφορά το θέμα του πλειστηριασμού, ο κ. Παγώνας κατηγορηματικά δηλώνει πως πλέον δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να βγει στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα, καθώς «το 90% της οφειλής έχει ήδη τακτοποιηθεί και έχει επέλθει συμφωνία με την άλλη πλευρά».

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να αποφεύγει αυτή την περίοδο τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις, όλα όμως δείχνουν πως έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περίοδο των γιορτών πραγματοποίησε μια σύντομη εκδρομή, ενώ το τελευταίο διάστημα παρέα με λίγους καλούς φίλους του έχει αρχίσει να επισκέπτεται πάλι τα αγαπημένα του στέκια.

Όσον αφορά το διαζύγιό του με τη Δήμητρα Ρουμπέση, είναι κάτι που δεν συζητάει, παρά το γεγονός ότι θα εκδοθεί αυτόματα τον επόμενο Σεπτέμβριο. Αδιάφορο φαίνεται πως τον αφήνουν μέχρι στιγμής και οι εξελίξεις στη μικρή οθόνη, καθώς δεν βιάζεται να επανέλθει.

Όπως πρώτοι γράψαμε στο ΛΟΙΠΟΝ, φύλακας-άγγελός του παραμένει ο γιος του Στέργιος, με τον οποίο περνάει αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς του.