Η Μέγκαν Φοξ γδύνεται για τον Αρμάνι

13.01.2010
Η σέξι ηθοποιός είναι το κεντρικό πρόσωπο -και σώμα φυσικά- στη νέα καμπάνια του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή για τις σειρές του Emporio Armani Women’s Underwear και Armani Jeans. Και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ για να το αποδείξουν.

Η σέξι ηθοποιός είναι το κεντρικό πρόσωπο -και σώμα φυσικά- στη νέα καμπάνια του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή για τις σειρές του Emporio Armani Women’s Underwear και Armani Jeans και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ για να το αποδείξουν.

Όπως είχε ανακοινωθεί κάποιους μήνες νωρίτερα, ο Τζιόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) επέλεξε την 23χρονη ηθοποιό ως διάδοχο του ζεύγους Μπέκαμ (Beckham) που γδύθηκε -με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως- στην περσινή καμπάνια. Τα εσώρουχα και τα τζιν των δύο σειρών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010 αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο, καλύπτοντας ή τονίζοντας ανάλογα τις καμπύλες της όμορφης Μέγκαν.

Η φωτογράφιση έγινε στο Λος Άντζελες από τους φωτογράφους μόδας Μερτ Αλάς (Mert Alas) και Μάρκους Πίγκοτ (Marcus Piggott) και το αποτέλεσμά της θα δημοσιευτεί τον επόμενο μήνα σε όλα τα περιοδικά μόδας και σε γιγαντοαφίσες στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Μιλάνο, τη Ρώμη, το Παρίσι και το Τόκιο.

"Η Μέγκαν είναι νέα, σέξι και έχει πολύ μεγάλη ζωντάνια", δήλωσε στο UsMagazine.com ο ίδιος ο Τζιόρτζιο Αρμάνι: "Οι σειρές Emporio Armani Women’s Underwear και Armani Jeans εκφράζουν μια απόλυτα νεανική διάθεση, γεγονός που την κάνουν τελικά την τέλεια επιλογή και για τις δύο".

Παράλληλα, αυτή την εποχή, η Φοξ ετοιμάζεται να... επενδύσει 3 εκατομμύρια δολάρια στο σπίτι που σκέφτεται να αγοράσει στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για ένα μεγαθήριο με 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, μια πλήρως εξοπλισμένη τεχνολογικά κουζίνα, πισίνα και δωμάτιο παιχνιδιών που η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Transformers" επέλεξε για να ζήσει με τον σύντροφό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green). Ο Γκριν είναι επίσης ηθοποιός που οι περισσότεροι ίσως θυμούνται από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό χιτ των '80s, Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς.