Chic and classy

13.10.2010
Λιτές γραμμές, μοναδικά υφάσματα, απαράμιλλο στυλ. Τα εγκαίνια της νέας boutique ΜaxMara στην οδό Κανάρη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητη την elite του αθηναϊκού high life.

Λιτές γραμμές, μοναδικά υφάσματα, απαράμιλλο στυλ. Τα εγκαίνια της νέας boutique ΜaxMara στην οδό Κανάρη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητη την elite του αθηναϊκού high life. Η ολοκαίνουργια boutique άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με την υπέροχη αρχιτεκτονική της όσο και με τη φιλοξενία των ιδιοκτητών της. Η οικογένεια Τσαβδάρογλου ετοίμασε μια εκδήλωση με άρωμα Ιταλίας για τους προσκεκλημένους της, ενώ δεν έλειψαν από την εκδήλωση και οι λάτρεις της MaxMara...

Λαμπερές παρουσίες όπως η Δέσποινα Καμπούρη και η Χρυσάνθη Ντάφλα, οι οποίες μάγεψαν με τα μοναδικά MaxMara σύνολά τους. Ηχηρό «παρών» σε αυτή την εκδήλωση έδωσε και ο ιδιοκτήτης της MaxMara Λουίτζι Μαραμότι, λάτρης της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού, ιδιαίτερα περήφανος για το νέο flagship store της Αθήνας. Η βραδιά των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με ένα δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με έντονα τα ελληνικά στοιχεία. Οι μουσικές επιλογές των 4 εγχόρδων, οι λευκές συνθέσεις των λουλουδιών, το ελληνικό μενού και ο φωτισμένος βράχος της Ακρόπολης συνδυάστηκαν με την πολυτέλεια του οίκου και προσέφεραν μια μοναδική βραδιά στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.