"Πρεμιέρα μαζί σας"

12.01.2010
«Θα έρθω στην εκπομπή σας», δεσμεύτηκε στον αέρα η Ρούλα Κορομηλά στο «10 με 1 μαζί» του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, αφού πρώτα τους άνοιξε την ψυχή της, την ώρα που όλοι ζητούν μια δήλωσή της. Μια υπόσχεση που κρύβει ένα σαφές μήνυμα: Ρίχνει γέφυρα επικοινωνίας στον ΑNT1.
«Θα έρθω στην εκπομπή σας», δεσμεύτηκε στον αέρα η Ρούλα Κορομηλά στο «10 με 1 μαζί» του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, αφού πρώτα τους άνοιξε την ψυχή της, την ώρα που όλοι ζητούν μια δήλωσή της. Μια υπόσχεση που κρύβει ένα σαφές μήνυμα: Ρίχνει γέφυρα επικοινωνίας στον ΑNT1.

Πρεμιέρα στον ΑNT1 είναι πολύ πιθανόν να ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά. Αν κρίνουμε από τη ζεστή κουβέντα που είχε στον αέρα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο και ξέροντας ότι η Ρούλα τηρεί πάντα τις υποσχέσεις της, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να τη φιλοξενήσουν στο στούντιο για καφέ, κάνοντας τα νούμερα της AGB να... αναστενάξουν!

Τι συμβαίνει; αναρωτιούνται όλοι στα τηλεοπτικά γραφεία μετά την προτίμησή της να δώσει τηλεφωνική συνέντευξη στο «10 με 1 μαζί», όταν υπάρχουν εκπομπές στον Alpha που την παρακαλάνε για μία δήλωση; Όταν μάλιστα το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει συζητήσει για την ανανέωσή του; Αν και η ίδια λέει σε φίλους και γνωστούς ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με τον Alpha και ότι όλο αυτόν τον καιρό το κανάλι στήριξε τις επιλογές της στον ψυχαχωγικό τομέα, φαίνεται ότι με αυτή την κίνηση-ματ άνοιξε μια πόρτα προς ANT1 μεριά, όπου είχε να εμφανιστεί 17 ολόκληρα χρόνια!

Φούντωσαν οι φήμες...
Oι πληροφορίες από τον Alpha είναι διφορούμενες. Κάποιες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να στηρίζουν τη Ρούλα, ενώ άλλες μιλάνε για «σύννεφα» στις σχέσεις τους, καθώς εκπομπές που στήριξε δεν είχαν την αναμενόμενη τηλεθέαση. Μέσα σ’ όλα αυτά κι ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Alpha για να συζητήσει σχετικά με το συμβόλαιό της δεν κατέληξε κάπου, ήρθε η τηλεφωνική της συνέντευξη στον ANT1!

Kαι όχι μόνο, αλλά και η υπόσχεσή της στο πετυχημένο τηλεοπτικό πρωινό δίδυμο, που τάραξε τα νερά. Ήταν φυσικό λοιπόν να ανάψουν τα τηλέφωνα και οι συζητήσεις τόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου όσο και σε αυτό της Κάντζας. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι όποιος κλείσει την πρώτη συνέντευξη και την επανεμφάνιση της Ρούλας στο στούντιο θα τρελάνει τα μηχανάκια της AGB! Μπορεί να λείπει αρκετά χρόνια από το γυαλί λόγω προσωπικών της προβλημάτων, αλλά εξακολουθεί να την αγαπάει πολύ ο κόσμος. Έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση και το κοινό δεν την ξεχνάει. Μάλιστα, της στέλνουν καθημερινά δεκάδες e-mail στον Alpha και επιστολές εκφράζοντας την αγάπη τους, ενώ η μόνιμη ερώτησή τους είναι: «Πότε και πού θα σε ξαναδούμε, Ρούλα μας;». Η ίδια προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος και πριν εξετάσει όλες τις παραμέτρους περιμένει να δει τι έχει να της προτείνει ο Alpha.