Νίκο μου... Λάκη μου...

07.01.2010
Με «ναρκοπέδιο» θα μοιάζει από τα τέλη Ιανουαρίου ο Alpha, όπου κανείς δεν θα ξέρει πότε θα σκάσει η βόμβα. Ο Λάκης Λαζόπουλος ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στο «Βιοπαλαιστή στη στέγη», θα επιστρέψει στο κανάλι, όπου θα «συγκατοικήσει» με τον Νίκο Καρβέλα!

Με «ναρκοπέδιο» θα μοιάζει από τα τέλη Ιανουαρίου ο Alpha, όπου κανείς δεν θα ξέρει πότε θα σκάσει η βόμβα. Ο Λάκης Λαζόπουλος ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στο «Βιοπαλαιστή στη στέγη», θα επιστρέψει στο κανάλι, όπου θα «συγκατοικήσει» με τον Νίκο Καρβέλα! Είναι η μεγάλη έκπληξη του Alpha! Με το που έπαιξε το τρέιλερ με τον Νίκο Καρβέλα να διαφημίζει το «Greek Idol», στο οποίο θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κάποιοι πάγωσαν στην Κάντζα. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για βόμβα μεγατόνων, που, αν... σκάσει, κανείς δεν ξέρει πόσους και ποιους θα χτυπήσει!

Το σίγουρο είναι πως αποτελεί θέμα συζήτησης στα γραφεία και στους διαδρόμους του καναλιού. Κι αυτό γιατί είναι γνωστή η κόντρα που έχουν οι δύο ισχυροί άντρες της σοουμπίζ.

Όλα άρχισαν πέρυσι το χειμώνα, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σατίρισε τον Νίκο Καρβέλα στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ήταν από τις λίγες φορές που ο μουσικοσυνθέτης απάντησε με δηλώσεις-φωτιά στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ακολούθησαν πολλά και οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε ο ένας στον άλλο έκαναν εκρηκτική την κατάσταση.

Πώς θα συνυπάρξουν;
Αυτό είναι το ερώτημα όλων στην Κάντζα. Πώς θα μπορέσουν οι δυο τους να συνυπάρξουν στο ίδιο κανάλι; Κι αν γίνει η στραβή και συναντηθούν; Θα υπάρξει καμιά αντίδραση;

Στον Alpha οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές και τα σκηνικά ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Και οι συζητήσεις όμως έχουν ανάψει, κυρίως για το ποια θα είναι τα υπόλοιπα τρία μέλη της επιτροπής...

Τηλεοπτικές πηγές αναφέρουν ότι η σκέψη για να συμμετέχει ο Γιώργος Τσαλίκης ως κριτής δεν προχώρησε από τους υπεύθυνους του καναλιού, καθώς τα πρόσωπα θα πρέπει να είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης και αποδοχής του Νίκου Καρβέλα.

Τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι αυτά της Τζούλι Μασίνο και του Φωκά Ευαγγελινού. Μάλιστα, απ’ ό,τι ακούγεται, ήδη έχει βρεθεί και η παρουσιάστρια του μουσικού ριάλιτι, που δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Γερμανού. Αυτή άλλωστε ήταν και το πρόσωπο που έριξε τη «γέφυρα» επικοινωνίας μεταξύ του Alpha και του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος για πρώτη φορά έπειτα από πολλές αρνήσεις όλα αυτά τα χρόνια σε αντίστοιχες προτάσεις είπε τελικά το «ναι» για να εμφανιστεί πάλι στο γυαλί.

Βραχνάς για τους υπεύθυνους του καναλιού φαίνεται ότι θα είναι η «συγκατοίκηση» του Νίκου με τον Λάκη. Πώς θα αποφευχθεί μια πιθανή έκρηξη; λένε αυτοί που γνωρίζουν. Όταν επιστρέψει ο Λάκης για να ετοιμάσει το έκτακτο «Αλ Τσαντίρι» του, θα... σκάσει τελικά η βόμβα ή μήπως θα γεφυρωθεί το χάσμα; Γιατί στη σοουμπίζ όλα γίνονται...