Ο Μπρους Γουίλις κοροϊδεύει τη Lady Gaga

06.10.2010
Ακόμη γελάει ο Ντέιβιντ Λέτερμαν από αυτό που του συνέβη όταν ο 55χρονος δημοφιλής ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του εμφανίστηκε φορώντας μία περούκα από... κιμά!


Ακόμη γελάει ο Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) από αυτό που του συνέβη χθες το βράδυ, όταν ο 55χρονος δημοφιλής ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του εμφανίστηκε φορώντας μία περούκα από... κιμά!

Γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ του, ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) δήλωσε εμπνευσμένος από τη Lady Gaga, αν και στην αρχή έδειξε ότι δεν καλοθυμόταν το όνομά της.

"Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν, μια περούκα από κρέας", εξήγησε απόλυτα σοβαρός ο πρώην άντρας της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) σε έναν Λέτερμαν που προσπαθούσε μετά βίας να συγκρατηθεί για να μην ξεσπάσει σε τρανταχτά γέλια.

"Εμπνευσμένη από... πώς τη λένε αυτή, την τρελή Lady;", συνέχισε ο Γουίλις αναφερόμενος στην εξωφρενική εμφάνισή της Gaga στα πρόσφατα MTV Music Video Awards , όπου είχε ντυθεί ολόκληρη με... μπριζόλες. Βέβαια, αμέσως ο ίδιος έσπευσε να "μαζέψει" το σχόλιο του και να δηλώσει "μεγάλος θαυμαστής" της εκκεντρικής ντίβας, η οποία σύμφωνα με φήμες ετοιμάζεται για γάμο τα Χριστούγεννα!

Και βέβαια η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Στη συνέχεια, ο Γουίλις εξήγησε ότι η πρώτη ύλη για το περουκίνι του δεν είναι ό,τι κι ό,τι, αλλά ψιλοκομμένο 100% κόντρα φιλέτο μόσχου από την καλύτερη βιολογική ποιότητα και ρώτησε τον γνωστό παρουσιαστή αν πεινούσε.

Πριν καλά καλά ο Λέτερμαν καταλάβει τι γινόταν, ο πλακατζής ηθοποιός έβγαλε ένα πιρούνι, αλάτι και πιπέρι από μια σακουλίτσα και αφού πασπάλισε το κεφάλι του, πρόσφερε μια μπουκιά στον παρουσιαστή για να δοκιμάσει.

Εμβρόντητος, ο Λέτερμαν αρχικώς αρνήθηκε, αλλά αμέσως μετά έπιασε το πιρούνι και το έβαλε στο στόμα του. Όμως, η αγωνιώδης προσπάθεια του να μασουλήσει και να καταπιεί το ωμό κρέας, προκάλεσε τα τρανταχτά γέλια και τα χειροκροτήματα του κοινού και του καλεσμένου του, με αποτέλεσμα εκείνος να πρασινίσει (ελαφρώς...) και να σηκωθεί για να φτύσει την μπουκιά εκτός πλατό, αλλά υπό το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας.

Κατά τα άλλα, ο Μπρους Γουίλις, που έγινε γνωστός από την ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των '80s, "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" και ως ήρωας ταινιών δράσης τύπου "Πολύ σκληρός για να πεθάνει I, II, III & IV", έκανε φέτος ένα μικρό πέρασμα από την ταινία "Οι αναλώσιμοι" δίπλα στους Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stalone), Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) και Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham).

Στα προσωπικά του, ο ηθοποιός που έχει τρεις κόρες -την 22χρονη Ράμερ (Rumer), την 19χρονη Σκάουτ (Scout) και την 16χρονη Ταλούλα Μπελ (Tallulah Belle)- από τον γάμο του με την Ντέμι, είναι εδώ και έναν χρόνο παντρεμένος με το 32χρονο μοντέλο Έμα Χέμινγκ (Emma Hemming). Οι στενές οικογενειακές σχέσεις που διατηρούν οι δύο πρώην σύζυγοι με τους νυν και τα παιδιά τους είναι πραγματικά από τις "παραδειγματικές" στο Χόλιγουντ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα