Θλιμμένα Χριστούγεννα

01.01.2010
Τι κι αν οι περισσότεροι απολάμβαναν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Η Έλενα Παπαρίζου, παρόλο που βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της στη Σουηδία και είχε δίπλα της τον αγαπημένο της Τόνυ, ένιωθε θλίψη. Δεν ήταν κοντά τους ο πατέρας της Γιώργος, που «έφυγε» από τη ζωή πέρυσι.

Τι κι αν οι περισσότεροι απολάμβαναν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Η Έλενα Παπαρίζου, παρόλο που βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της στη Σουηδία και είχε δίπλα της τον αγαπημένο της Τόνυ, ένιωθε θλίψη. Δεν ήταν κοντά τους ο πατέρας της Γιώργος, που «έφυγε» από τη ζωή πέρυσι. Ηταν τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε χωρίς τον πατέρα της η Έλενα. Οι γιορτές αυτές την έχουν γεμίσει θλίψη και πόνο και η σκέψη της όλες αυτές τις ημέρες τρέχει πίσω στο χρόνο. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ένα τηλεφώνημα από τη Σουηδία την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα της συνέβαινε αυτό. Ότι η καρδιά του πατέρα της την ώρα που γλεντούσε στο εορταστικό τραπέζι και χόρευε τα αγαπημένα του δημοτικά τραγούδια θα σταματούσε για πάντα. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν είχε ταξιδέψει στο πατρικό της στη Σουηδία για να περάσει μαζί με τους δικούς της τις γιορτές.

Αν και ο χρόνος κύλησε και λένε πως γιατρεύει τις πληγές, η Έλενα δεν μπόρεσε αυτές τις πρώτες εορταστικές ημέρες χωρίς τον πατέρα της να κρύψει τη μελαγχολία και τη θλίψη που κρύβει μέσα της. Τι κι αν στο πλευρό της βρισκόταν πάντα ο αγαπημένος της Τόνυ, ο οποίος προσπαθούσε να της φτιάξει τη διάθεση;

Μαζί έκαναν βόλτες χαζεύοντας τις στολισμένες βιτρίνες, ενώ ένα πολύ όμορφο δώρο του έκανε για λίγο τη δημοφιλή τραγουδίστρια να γελάσει, καθώς όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή θύμιζαν τον πατέρα της. Παρά τις παραδοσιακές προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την οικογενειακή ζεστασιά στο εορταστικό τραπέζι, αρκούσε μια ματιά στη φωτογραφία του πατέρα της για να την κάνει να χαθεί σε σκέψεις και να μελαγχολήσει. Ευτυχώς είναι δυνατή και έχει γύρω της πολλή αγάπη στην προσπάθεια να ξεπεράσει αυτόν τον πόνο.