Ο Τσάρλι Σιν σχεδίαζε να σφάξει τη γυναίκα του

29.12.2009
Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) στην αστυνομία, ο Τσάρλι Σιν την ακινητοποίησε στο κρεβάτι, της έβαλε ένα μαχαίρι στον λαιμό και απείλησε να τη σκοτώσει το πρωί των Χριστουγέννων, επειδή εκείνη του ζητούσε διαζύγιο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) στην αστυνομία, ο Τσάρλι Σιν την ακινητοποίησε στο κρεβάτι, της έβαλε ένα μαχαίρι στον λαιμό και απείλησε να τη σκοτώσει το πρωί των Χριστουγέννων, επειδή εκείνη του ζητούσε διαζύγιο.

Στο ένταλμα σύλληψης του ηθοποιού που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, γράφει ότι η Μιούλερ κατέθεσε πως ο Σιν την καθήλωσε στο κρεβάτι κρατώντας την από τον λαιμό με το ένα χέρι, ενώ στο άλλο κρατούσε το μαχαίρι. "Καλύτερα να φοβάσαι. Αν το πεις σε κάποιον θα σε σκοτώσω", είπε η Μιούλερ:

"Τα χρήματα της μητέρας σου δεν σημαίνουν τίποτα. Ξέρω έναν πρώην αστυνομικό που μπορεί να κάνει τη δουλειά χωρίς ν' αφήσει κανένα ίχνος", συνέχισε η σύζυγος.

Ο 44χρονος Σιν αρνήθηκε ότι απείλησε ή ότι προσπάθησε να πνίξει την γυναίκα του και είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησαν τα χέρια ο ένας του άλλου και ότι εκείνος έσπασε μπροστά της δύο δικά της ζευγάρια γυαλιών οράσεως. Την ίδια μέρα, εκτός από την αστυνομία, έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού στο Άσπεν ένα ασθενοφόρο, αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο άδειο.

Ο Τσάρλι Σιν που είναι καταχωρημένος με το πραγματικό του όνομα, ως Κάρλος Ίρβιν Εστέβεζ, είπε επίσης στην αστυνομία ότι η σύζυγος του αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ και ότι οι δυο τους έχουν συζυγικά προβλήματα.

Ο Σιν συνελήφθη κατηγορούμενος για χειροδικία, απειλή κατά της ζωής και εγκληματική πλεκτάνη. Επίσης, στο ένταλμα σύλληψης αναφέρονται κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, στις οποίες οι αρχές δεν είχαν αναφερθεί προηγουμένως. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 8.500 λιρών.

Από το ίδιο έγγραφο, μαθαίνουμε ότι ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει γύρω στις 3:30 το πρωί των Χριστουγέννων. Η Μιούλερ είπε στον σύζυγο της ότι θέλει διαζύγιο και ότι θα έπαιρνε την κηδεμονία των δίδυμων παιδιών τους, που γεννήθηκαν τον Μάρτιο.

Ο Τσάρλι Σιν είπε στην αστυνομία ότι "θύμωσε πολύ με αυτή την απειλή (του διαζυγίου) λόγω προηγούμενων εμπειριών", εννοώντας το θυελλώδες διαζύγιο του και τη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών με την προηγούμενη σύζυγο του, ηθοποιό, Ντενίζ Ρίτσαρτνς (Denise Richards).

Στο αρχείο του κέντρου άμεσης βοήθειας που δημοσιεύτηκε επίσης τη Δευτέρα, έχει καταγραφεί το τηλεφώνημα μιας γυναίκας που συστήνεται ως "Μπρουκ", και έγινε στις 8:30 το πρωί.

Στο ίδιο τηλεφώνημα η γυναίκα ακούγεται να κλαίει με λιγμούς και σε κάποιες στιγμές τα λόγια της δεν ακούγονται καθαρά. Σε κάποιο σημείο λέει: "Ο σύζυγός μου με είχε (...) και εεε, με ένα μαχαίρι και (...) με απείλησε". Λίγο μετά λέει: "Επί μία ώρα νόμιζα ότι θα πεθάνω".

Η αστυνομία είπε ότι ο Τσάρλι Σιν παρέδωσε ένα στιλέτο με λάμα μήκους 10 εκατοστών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Άρνολντ Μόρντσκιν, η απειλή κατά της ζωής είναι το πιο σοβαρό από τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται ο Σιν και μπορεί να του κοστίσει από δύο μέχρι οκτώ χρόνια φυλακής και πρόστιμο από 2.000 έως 500.000 δολάρια.

Η δίκη του έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει αυταπάγγελτη δίωξη.