"Nαι, είχα νευρική ανορεξία"

04.01.2010
Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που ταλαιπωρεί εκατομμύρια νέες κοπέλες στον πλανήτη επανήλθε με τη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε σοκ, ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας.

Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που ταλαιπωρεί εκατομμύρια νέες κοπέλες στον πλανήτη επανήλθε με τη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε σοκ, ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας. Θέλοντας να δείξει τον κοινωνικό ρατσισμό που επικρατεί απέναντι στις παχουλές γυναίκες, η Τατιάνα μεταμορφώθηκε σε μια παχύσαρκη παρουσιάστρια 120 κιλών και μίλησε στο newsit.gr, το portal του συζύγου της Nίκου Ευαγγελάτου, για την εμπειρία της.

«Η ιδέα ξεκίνησε από το πώς αισθάνομαι και τι μήνυμα ήθελα να περάσω. Όπως έχω αποκαλύψει και μέσα από τις εκπομπές μου, έχω περάσει από διατροφικές διαταραχές. Από νευρική ανορεξία. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι, αν πραγματικά έτρωγα όσο ήθελα, θα ήμουν 120 κιλά. Όσα είμαι στο βίντεο που γύρισα. Ένιωσα άσχημα, αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενη, γιατί πραγματοποίησα ένα διατροφικό μου όνειρο. Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν ήμουν ελεύθερη να αγοράσω και να φάω τόσα γλυκά».