Ντέμι Μουρ: Για γριά, καλή είμαι!

21.12.2009
Τον εαυτό της αναγκάστηκε να υπερασπιστεί η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) αντικρούοντας την κατηγορία θαυμαστών της πως δείχνει γριά!

Τον εαυτό της αναγκάστηκε να υπερασπιστεί η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) αντικρούοντας την κατηγορία θαυμαστών της πως δείχνει γριά!

Η ηθοποιός μου συνηθίζει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές στο ίντερνετ είχε πρόσφατα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες της στο "Twitter".

Σε μία φωτογραφία, η Μουρ πόζαρε δείχνοντας το μήνυμα που είχε γράψει την ανοιχτή παλάμη της: "Love wanted and given", ενώ το σχόλιο που διάβασε λίγο αργότερα για την εμφάνιση της από μία όχι και τόσο θαυμάστρια της, την άφησε εμβρόντητη:

"Συγνώμη αλλά δείχνεις γερασμένη - ειδικά στο λαιμό και στα μάγουλα. Καλύτερα να κάψεις αυτές τις φωτογραφίες! Συγνώμη πραγματικά'.

Η απάντηση της ηθοποιού - που φημολογείται πως έχει δώσει μια περιουσία σε πλαστικές επεμβάσεις για να νικήσει τον χρόνο - ήταν άμεση:

"Είμαι 47 ετών. Πώς θα έπρεπε να δείχνω;".

Στο ερώτημα της έσπευσαν να ανταποκριθούν χιλιάδες θαυμαστές που την υπερασπίστηκαν με πάθος γράφοντας:

"Ντέμι είσαι πανέμορφη! Μην πτοείσαι από μερικούς κακεντρεχείς που προσπαθούν να σου ρίξουν το ηθικό για να νιώσουν καλά. Είσαι κούκλα"!

Η βετεράνος ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον 31χρονο επίσης ηθοποιό και πρώην μοντέλο Άστον Κούτσερ (Aston Kutcher) φαίνεται πως πείστηκε από την πλειοψηφία των θαυμαστών της.

Γι΄αυτό και απτόητη συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα, την οποία χρησιμοποιεί για να ανταλλάσει μηνύματα με τον κατά 16χρόνια νεότερό της σύζυγο, ακόμη και αν βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά, αφού και οι δύο είναι μανιώδεις χρήστες του "Twitter".