Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έγινε μανικιουρίστα

18.12.2009
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) είναι πολυτάλαντη. Εκτός από ηθοποιός, παραγωγός, πρότυπο μόδας, σύζυγος, μητέρα... αποδεικνύεται και πολύ καλή μανικιουρίστα!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) είναι πολυτάλαντη. Εκτός από ηθοποιός, παραγωγός, πρότυπο μόδας, σύζυγος, μητέρα... αποδεικνύεται και πολύ καλή μανικιουρίστα!

Η πρωταγωνίστρια του "Sex and the city", εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Today show", και χαριτολογώντας αποκάλυψε στον οικοδεσπότη Ματ Λάουερ (Matt Lauer) πως σοκαρίστηκε από τα βρώμικα νύχια του Χιου Γκραντ (Hugh Grant), στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Did you hear about the Morgans;".

"Πιστεύω πως ένα γόης παγκόσμιας εμβέλειας πρέπει να είναι άψογος από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν μπορεί ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες να έχει απεριποίητα χέρια και να χρησιμοποιεί τα δόντια για να κόψει τα νύχια και τις παρανυχίδες του. Δεν κρύβω πως με σόκαρε!", δήλωσε η 42χρονη ηθοποιός που στην συνέχεια έγινε η προσωπική μανικιουρίστα του συμπρωταγωνιστή της:

"Έχω εμμονή με τα καθαρά νύχια. Το πρώτο που κοιτάω σε έναν άντρα είναι τα χέρια του. Αποφάσισα λοιπόν να αναλάβω προσωπικά την περιποίηση των χεριών του Γκράντ. Κάθε εβδομάδα του έκανα μανικιούρ στα πλατό της ταινίας. Πιστεύω να έμεινε ευχαριστημένος".

Όταν η δημοφιλής "Κάρι" ρωτήθηκε αν έκανε και πεντικιούρ στον 49χρονο Γκράντ, η Σάρα Τζέσικα απάντησε:

"Όλα έχουν τα όρια τους. Κάθε άντρας είναι υπεύθυνος για την κατάσταση των ποδιών του".

Η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον 47χρονο συνάδερφο της Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew broderic) πρόσφατα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες των διδύμων Ταμπίθα (Tabitha) και Μάριον (Μarion) που απέκτησε μέσο παρένθετη μητέρας, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman).

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε τα δίδυμα μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση τους ντυμένα με διαφορετικά ρουχάκια πιθανόν για να τα ξεχωρίζει καλύτερα το ζευγάρι. Όχι ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αναγκαίο, αφού όπως υποστηρίζει η Πάρκερ, τα δίδυμα δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους:

"Στο τέλος του μήνα, οι μικρές θα γίνουν έξι μηνών και είναι δεν μοιάζουν σε κανένα επίπεδο μεταξύ τους. Ο Τζέιμς (James Wilkie) - ο 7χρονος βιολογικός γιος του ζευγαριού είναι πολύ φιλικός απέναντί τους και τον διασκεδάζει η παρουσία τους. Μπορεί κάποιες φορές να τον εκνευρίζουν, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι τις έχει ξεχάσει ήδη. Ο κόσμος του δεν έχει αλλάξει και αυτό είναι το σημαντικό".

Ενώ, αργότερα και μιλώντας για την μητρότητα, η 42χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της ως μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα:

"Υπάρχουν ημέρες που τρέχω σαν τρελή να τα προλάβω όλα, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι φορές που αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι και ακυρώνω τα πάντα"!