Μεταμόρφωση σοκ!

21.12.2009
Κανένας δεν τον γνώρισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου γυρίστηκε η σκηνή για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη «I Love Kαρδίτσα». Ποιος θα το πίστευε ότι πίσω από τη σέξι ξανθομαλλούσα? κρυβόταν ο Κώστας Αποστολάκης, που σκίζει ως Μάνος στη «Ζωή της άλλης»; Όμως, στον έρωτα και στην τέχνη όλα επιτρέπονται!

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Κανένας δεν τον γνώρισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου γυρίστηκε η σκηνή για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη «I Love Kαρδίτσα». Ποιος θα το πίστευε ότι πίσω από τη σέξι ξανθομαλλούσα... κρυβόταν ο Κώστας Αποστολάκης, που σκίζει ως Μάνος στη «Ζωή της άλλης»; Όμως, στον έρωτα και στην τέχνη όλα επιτρέπονται! Λατρεύει την κωμωδία ο Κώστας Αποστολάκης, αλλά φέτος τον βλέπουμε στη δραματική σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης». Όταν όμως ο Στράτος Μαρκίδης του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στη μαύρη κωμωδία «I Love Karditsa» και μάλιστα σε? διπλό ρόλο, πέταξε από τη χαρά του.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη, γιατί θα έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό και μάλιστα τον πρώτο γυναικείο ρόλο στην καριέρα του. Αγνώριστος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ακόμα κι εμείς που ξέραμε για την απίθανη μεταμόρφωσή του τα χάσαμε!

O Kώστας είχε απίστευτο τρακ, καθώς ένιωθε ότι όλοι τον κοιτούσαν, αλλά μέχρι να βγάλει την περούκα κανείς δεν κατάλαβε ποιος ηθοποιός ήταν. Άλλωστε, οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζει πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ με την απίθανη μεταμόρφωσή του «μιλάνε» από μόνες τους!

Αυτή η σκηνή, όμως, είναι μόνο μία αποκάλυψη από τα όσα θα δούμε στη θεότρελη μαύρη κωμωδία που έγραψαν η Διονυσία Τσιτιρίδου και ο Αντώνης Παλιόπουλος.

Διπλός ήρωάς της είναι ο Αμερικανός Μάικ και ο δίδυμος αδερφός του, ο Καρδιτσιώτης Γρηγόρης (Κώστας Αποστολάκης). Τα δίδυμα έχουν προέλθει από? κλωνοποίηση ανθρώπου στην Αμερική και για να σωθεί ο Μάικ από τη μαφία πρέπει να μεταμφιεστεί και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αλλάξει θέση με τον ερωτιάρη επαρχιώτη αδερφό του. Μια σέξι ξανθιά ?κι εδώ είναι η άλλη έκπληξη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, με νέο look? είναι το τέλειο δόλωμα. Ή μήπως όχι, γιατί παραφυλάει η βλάχα η πονηρή (Μπέσυ Μάλφα), που θα της βγάλει το μαλλί τρίχα τρίχα για τον Γρηγόρη;

Τα γυρίσματα ήταν απόλαυση, με την Μπέσυ Μάλφα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να μιλάνε άπταιστα βλάχικα! Ο Κώστας Αποστολάκης κατάφερε να βγει σώος από έναν καταρράκτη στην Τροιζήνα με παγωμένο νερό, κάνοντας βουτιά από μεγάλο ύψος και περνώντας ξυστά από ένα βράχο! Λίγο αργότερα μαζί με τον κολλητό του, Γιωργάκη (Σταύρος Νικολαΐδης), έσπασαν το κρεβάτι σε έναν οίκο ανοχής και κόντεψαν να διαλύσουν ένα στάβλο με αγελάδες! Απίστευτες καταστάσεις. Κόλαση γέλιου και ανατροπών!

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Ιανουαρίου.