Πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της;

18.12.2009
Ένα ακόμη δράμα από το χώρο της σοουμπίζ έρχεται στο φως. Με διακριτικότητα βέβαια, καθώς αφορά λεπτές πτυχές της προσωπικότητας μιας ταλαιπωρημένης νέας γυναίκας, κόρης πασίγνωστης ηθοποιού. Με τη μητέρα της να σηκώνει πάντα με τόλμη το βάρος των προβλημάτων του παιδιού της. Έτσι έγινε και τώρα...

Ένα ακόμη δράμα από το χώρο της σοουμπίζ έρχεται στο φως. Με διακριτικότητα βέβαια, καθώς αφορά λεπτές πτυχές της προσωπικότητας μιας ταλαιπωρημένης νέας γυναίκας, κόρης πασίγνωστης ηθοποιού. Με τη μητέρα της να σηκώνει πάντα με τόλμη το βάρος των προβλημάτων του παιδιού της. Έτσι έγινε και τώρα... Παρασκευή βράδυ. Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια εναγωνίως προσπαθεί να βρει την κόρη της στο τηλέφωνο. Ένα κακό προαίσθημα την κυριεύει. Όχι άδικα... Ξημερώματα Σαββάτου και η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται καθ’ οδόν προς το σπίτι της νεαρής κοπέλας. Μπαίνοντας, παθαίνει σοκ. Η κόρη της βρίσκεται αναίσθητη στο πάτωμα με την τηλεόραση ανοιχτή. Μια τηλεόραση που μοιραία είχε μετατραπεί σε κουτί της Πανδώρας...

Παρά τον πανικό που την έχει κυριεύσει, η ηθοποιός δρα άμεσα. Επικοινωνεί με ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Το ασθενοφόρο φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας μέσα σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς, για τη νεαρή κοπέλα, καθώς η παραμικρή καθυστέρηση θα ήταν ικανή για μια τεράστια τραγωδία.

Μεταφέρεται στα επείγοντα περιστατικά με το αίμα να ρέει από τα χέρια της ποτάμι. Είχε χτυπηθεί από αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να διευκρινίζουν αν αυτό έγινε ηθελημένα ή ακούσια.

Και ποιος μπορεί να βεβαιώσει κάτι τέτοιο άλλωστε, καθώς το υψηλό ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα της οδηγούν τους γιατρούς στο συμπέρασμα πως η κόρη της ηθοποιού βρισκόταν σε παραλήρημα. Τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την κατάσταση;

Όταν άρχισε να συνέρχεται, το μόνο άτομο που ζήτησε να δει ήταν η μητέρα της. Η τρυφερή της αγκαλιά θα ήταν για μία ακόμη φορά το βάλσαμό της. Και η πασίγνωστη ηθοποιός το γνώριζε αυτό πολύ καλά.

Αν και σωματικά έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της, η ψυχολογία της είναι πολύ εύθραστη. Γι’ αυτό και παρακολουθείται από ομάδα ψυχιάτρων, λαμβάνοντας παράλληλα φαρμακευτική αγωγή. Με την αγάπη των δικών της ανθρώπων ίσως καταφέρει να νικήσει τους δαίμονες με τους οποίους παλεύει χρόνια. Τους δαίμονες που τη στοιχειώνουν από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος, του οποίου το χαμό δεν ξεπέρασε ουσιαστικά ποτέ!