Γιάννης Μπέζος: Ο γάμος της κόρης του

23.12.2009
Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Μπέζος μετά την ανακοίνωση της κόρης του ότι πρόκειται να παντρευτεί, και μάλιστα το μεγαλύτερο αντίπαλό του.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Μπέζος μετά την ανακοίνωση της κόρης του ότι πρόκειται να παντρευτεί, και μάλιστα το μεγαλύτερο αντίπαλό του. Ευτυχώς, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε το μεγάλο σοκ μόνο για τις ανάγκες της τηλεταινίας «Ο γάμος της κόρης μου», που γυρίστηκε για λογαριασμό του Mega και θα προβληθεί στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια του καναλιού.

Έναν μπαμπά σε κρίση υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος στην κωμική τηλεταινία που έγραψε η Χριστίνα Κοτσάμπαση και σκηνοθέτησε ο Νίκος Κουτελιδάκης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Γιάννης Λάζος (Γιάννης Μπέζος), επιτυχημένος ηθοποιός αλλά και ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα (Μπέσυ Μάλφα) και έχει μια κόρη 23 ετών, την Τατιάνα (Ευγενία Δημητροπούλου).

Ως κλασικός χαζομπαμπάς θεωρεί ότι η κόρη του, που είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμά του, είναι ακόμη μικρό κοριτσάκι. Έτσι, δεν περνάει καν από το μυαλό του ότι έχει αρχίσει να βγαίνει με αγόρια. Η ψυχρολουσία έρχεται όταν η ίδια του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη και σκέφτεται σοβαρά να παντρευτεί.

Μεγάλο σοκ
Τα παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγάλο σοκ που θα πάθει όταν μάθει ποιος είναι ο υποψήφιος γαμπρός. Πρόκειται για τον Ιωάννη (Γιώργος Χρυσοστόμου), έναν ανερχόμενο ηθοποιό, ο οποίος διεκδικεί και το ρόλο του γιου του στη νέα σειρά στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει. Ο Γιάννης, όμως, δεν το βάζει κάτω, σκέφτεται ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο πόλεμος αρχίζει! Ως άλλος Στιβ Μάρτιν («Ο μπαμπάς της νύφης») σκαρφίζεται διάφορα κόλπα και στήνει τις πιο απίστευτες πλεκτάνες. Στόχος του; Να αποδείξει ότι ο υποψήφιος γαμπρός είναι απατεώνας και ατάλαντος και να τον εκτοπίσει τόσο από τη σειρά όσο και από το σπίτι του. Γιάννης και Ιωάννης γίνονται μαλλιά κουβάρια και τα όσα θα ακολουθήσουν είναι πραγματικά ξεκαρδιστικά. Τα γυρίσματα της τηλεταινίας πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Κεφαλάρι, ενώ η προβολή της προγραμματίζεται για το 2010.