Η Παπαρίζου «έφαγε» τη Βανδή

23.12.2009
Άκαρπες αποδείχτηκαν οι συζητήσεις της Δέσποινας Βανδή με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου στην πρότασή τους η γνωστή τραγουδίστρια να πρωταγωνιστήσει στο θρυλικό «Let’s make love» αλά Μέριλιν Μονρόε. Τελικά, όπως ακούγεται, πιο κοντά στο ρόλο είναι η Έλενα Παπαρίζου!

Άκαρπες αποδείχτηκαν οι συζητήσεις της Δέσποινας Βανδή με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου στην πρότασή τους η γνωστή τραγουδίστρια να πρωταγωνιστήσει στο θρυλικό «Let’s make love» αλά Μέριλιν Μονρόε. Τελικά, όπως ακούγεται, πιο κοντά στο ρόλο είναι η Έλενα Παπαρίζου! Τι συνέβη και άλλαξαν τα δεδομένα κανείς δεν γνωρίζει. Η Δέσποινα, πάντως, το είχε παραδεχτεί ότι στη συνάντησή τους στο Κολωνάκι συζήτησαν για ένα μιούζικαλ. Για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή το σκεφτόταν αν πρέπει να κάνει αυτή τη στροφή στην καριέρα της.

Η ιδέα ότι το κοινό αναπόφευκτα θα τη σύγκρινε με τη Μέριλιν Μονρόε σε αυτή την καταπληκτική σκηνή που ως σέξι γατούλα τραγουδάει στο στύλο το «My Heart Belongs to Daddy» την έβαλε σε σκέψεις. Καλλιτεχνικές πηγές αναφέρουν ότι ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί και άλλες ότι απάντησε ευγενικά πως δεν την ενδιαφέρει προς το παρόν. Έτσι, φαίνεται ότι μπήκε «σφήνα» η Έλενα Παπαρίζου, καθώς τώρα συζητιέται ότι αυτή είναι η No 1 επιλογή του συγγραφικού διδύμου. Βέβαια, η Έλενα θα χρειαστεί να χάσει μερικά κιλά, κάτι που θα προλάβει να κάνει, καθώς η παράσταση θα ανέβει την ερχόμενη σεζόν σε μεγάλο αθηναϊκό θέατρο.

Όσο για το ποιος θα υποδυθεί το ρόλο που είχε παίξει ο Ιβ Μοντάν; Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Σάκη Ρουβά και του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας.