JLo: "Δεν είμαι το τέρας που ήμουν"

17.12.2009
Η λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez ) ανοίγει την καρδιά της στο νέο τεύχος του περιοδικού ?Allure? και παραδέχεται ότι έχει πάψει να είναι το τέρας που ήταν παλιά.

Η λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez ) ανοίγει την καρδιά της στο νέο τεύχος του περιοδικού "Allure" και παραδέχεται ότι έχει πάψει να είναι το τέρας που ήταν παλιά.

Αυτό που υποστήριξε η 40χρονη Jlo δεν είναι πως έχει ομορφύνει εξαιτίας κάποιας αισθητικής επέμβασης αλλά ότι πλέον έχει σταματήσει να ασχολείται τόσο πολύ με την εικόνα της και τον ιδρώτα που χύνει στη γυμναστική:

"Δεν είμαι το τέρας που ήμουν στο παρελθόν όσον αφορά τη γυμναστική. Όταν περάσεις τα 20 χρόνια ζωής και έχεις αποκτήσει παιδιά, χάνεις το κίνητρό σου. Γνωρίζω καλά ότι η εικόνα είναι μέρος της δουλείας μου. Σίγουρα θέλω να δείχνω υγιής και όμορφη αλλά θέλω να κάνω το ελάχιστο δυνατό που χρειάζεται για να το πετύχω".

Αυτή η άνεση της Λόπεζ φαντάζει λογική, από τη στιγμή που ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο πλευρό του συζύγου της και τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ? τον οποίο προσπαθεί να πείσει να κόψει την κακή συνήθεια του τσιγάρου- και των μόλις 21 μηνών διδύμων που απέκτησε, Έμε (Emme) και Μαξ (Max).

Παρόλα αυτά, η Τζένιφερ εξομολογήθηκε ότι δεν είναι το ίδιο χαλαρή με τη γυμναστική όταν πρόκειται να κάνει μια ζωντανή εμφάνιση όπως αυτή που έκανε στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε και στη διάρκεια της ζωντανής ερμηνείας του νέου της τραγουδιού με τίτλο "Louboutin", η Λόπεζ γλύστρισε και βρέθηκε στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών!

"Όταν πρόκειται να εμφανιστώ κάπου, η εξάσκησή μου γίνεται πιο έντονη και επισκέπτομαι το γυμναστήριο με μεγαλύτερη συχνότητα. Ταυτόχρονα, προσέχω και τις μερίδες φαγητού που καταναλώνω", συμπλήρωσε η Λόπεζ χαρακτηριστικά.

Στην εξομολόγησή της στο περιοδικό "Alllure", η λατίνα σταρ δεν διστάζει να μιλήσει και για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα της:

"Ο πατέρας μου δούλευε τα βράδια και κοιμόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας, γι' αυτό και δεν τον βλέπαμε πολύ. Όμως, οφείλω να πω ότι ήταν ένας υπέροχος πατέρας και με αγαπούσε πολύ. Τότε δεν το καταλάβαινα και πίστευα ότι η απουσία του μπορεί οφείλεται στο ότι δεν νοιάζεται για μένα και την οικογένειά μου. Τώρα ξέρω ότι ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος και απλά σκεφτόμουν ανοησίες ως νέα και άμυαλη".

ε ερώτηση του περιοδικού για τη σχέση της με τους παπαράτσι, η Λόπεζ δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια της:

"Ξέρω ότι δεν με κυνηγούν όπως στο παρελθόν. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Άπαξ και δεν τους φέρνεις όσα χρήματα θα ήθελαν να αποκομίσουν από σένα, παύουν να σε ενοχλούν".

Όσον αφορά τη φωνή της, η Jlo φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τις φωνητικές της δυνατότητες:

"Στην περίπτωσή μου τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο με το σύζυγό μου. Ο Μαρκ γεννήθηκε ευλογημένος με μια εξαιρετική φωνή η οποία ξεχώρισε από την ηλικία των 3 χρόνων, όταν πρωτοάνοιξε το στόμα του. Εγώ χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω πολύ. Όμως ήξερα καλά, ότι από τη στιγμή που θα τα καταφέρω, οι άνθρωποι θα αντιδράσουν με τον τρόπο που θα ήθελα στο ταλέντο αυτό"!