Τζουντ Λο & Σιένα Μίλερ: λίγο πριν τη συμβίωση!

15.12.2009
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Τζουντ Λο (Jude Lo) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), όχι μόνο είναι ξανά μαζί αλλά ετοιμάζονται να φτιάξουν το σπίτι τους στο Λονδίνο για να μείνουν μαζί από την Άνοιξη!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Τζουντ Λο (Jude Lo) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), όχι μόνο είναι ξανά μαζί αλλά ετοιμάζονται να φτιάξουν το σπίτι τους στο Λονδίνο για να μείνουν μαζί από την Άνοιξη!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, ο έρωτας του 36χρονο Τζουντ και της 27χρονης Σιένα αναθερμάνθηκε την περίοδο που εμφανίζονταν και οι δύο σε διπλανές θεατρικές σκηνές στο Μπρόντγουεϊ.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Sun", το ζευγάρι όχι μόνο είναι ξανά μαζί, αλλά είναι και πιο ερωτευμένο από ποτέ!

"Ο Τζούντ δεν ήθελε να γίνει τίποτα στην αρχή, αλλά η Σιένα τον έπεισε ότι ήταν ακόμη ερωτευμένη μαζί του", δήλωσε φίλος του ζευγαριού, που υποστηρίζει ότι η Σιένα ήταν εκείνη που ήθελε πάρα πολύ να τα ξαναβρούν.

Αυτός που φαίνεται να έκανε τη προσέγγιση των δύο πρώην αγαπημένων, είναι ο κοινός τους φίλος Τζόνι Λι Μίλερ (Jonny Lee Miller) και πλέον το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο.

Οι δυο ερωτευμένοι ηθοποιοί καταφέρνουν και ξεκλέβουν λίγο χρόνο ακόμη και στα διαλείμματα από τις πρόβες - ο Τζουντ ετοιμάζει τον "Hamlet" και η Σιένα το "After Miss Julie"- για να βρεθούν. Τόπος συνάντησής του γίνεται συχνά το ξενοδοχείο "Algonquin" της Νέας Υόρκης, όπου φροντίζουν να ζουν τον έρωτα τους από την αρχή!

"Την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να μείνουν ξανά μαζί. Δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι στους συναδέλφους τους και είπαν ότι θα μετακομίσουν μαζί στο Λονδίνο την Άνοιξη", δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος τους περιβάλλοντός του ζευγαριού.

Το ζευγάρι - που πρόσφατα εθεάθη έξω από το διαμέρισμα του Τζουντ στη Νέα Υόρκη - γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Alfie" το 2004. Ένα χρόνο αργότερα, το 2005 η 27χρονη Μίλερ αναγκάστηκε να χωρίσει τον Τζοτντ Λο, όταν έμαθε ότι εκείνος την απάτησε με τη νταντά των παιδιών του.

Όπως φαίνεται, ο ένας δε μπορούσε να ζήσει μακριά από τον άλλο και το Νοέμβριο του 2006 τα ξαναβρήκαν για λίγο προτού έρθει ο οριστικλός χωρισμός τους.Από τότε, η ερωτική ζωή και των δυο ήταν αρκετά πολύπλοκη.

Η Σιένα είχε σχέση με τον 33χρονο πολυεκατομμυριούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty), που είχε σχεδόν αφήσει τη γυναίκα του για εκείνη.

Ο Τζουντ Λο από την άλλη, έγινε για τέταρτη φορά πατέρας αποκτώντας μια κόρη, την Σοφία - την οποία αναγνώρισε μετά από τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε τόσο η μικρή όσο και ο ίδιος- καρπό του δεσμού του με το μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke).