Λεσβία και η Ριάνα!

14.12.2009
Δεν ξέρουμε αν είναι της μόδας αλλά μετά την Lady Gaga, και η Ριάνα(Rihanna) αποκάλυψε τις ερωτικές της φαντασιώσεις με γυναίκες.

Δεν ξέρουμε αν είναι της μόδας, αλλά μετά την Lady Gaga και η Ριάνα (Rihanna) αποκάλυψε τις ερωτικές φαντασιώσεις της με γυναίκες.

Η τραγουδίστρια που ξυλοκοπήθηκε άγρια απ΄τον σύντροφο της Κρις Μπράουν (Chris Brown) τον περασμένο Φεβρουάριο είπε πως στο μέλλον θα μπορούσε να δημιουργήσει δεσμό με μια γυναίκα. Άραγε η 21χρονη τραγουδίστρια τόσο πολύ απογοητεύτηκε απο τους άντρες;

Δεν έκρυψε μάλιστα πως θα ήθελε να έχει μια ερωτική περιπέτεια με την σέξι ηθοποιό Μέγκαν Φοξ (Mega Fox). Θέλοντας να δικαιολογήσει τις λεσβιακές φαντασιώσεις, η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος τόνισε:

"Όλοι οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή με την ικανότητα να έλκονται και από τα δύο φύλα. Εννοώ, ότι θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε μια σχέση με γυναίκα. Η ιδέα αυτή μου φαίνεται ιδιαίτερα ερεθιστική", γράφει η εφημέριδα "Mirror".

Στην συνέχεια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η 21χρονη Ριάνα προχωράει ακόμη περισσότερο, λέγοντας πως θα ήθελε να κάνει πράξη τις μπαϊσέξουαλ φαντασιώσεις που έχει και στην μεγάλη οθόνη, την στιγμή που αποφασίσει να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο:

"Θα μου άρεσε να παίξω τον πληρωμένο δολοφόνο ή τη λεσβία. Ισως και τα δύο! Μια λεσβία πληρωμένη δολοφόνος είναι πολύ σέξι. Η Μέγκαν Φόξ θα ήταν η φίλη μου. Είναι τρομερή. Κάτω τα χέρια σας από εκείνη! Είναι πολύ καυτή"!