"Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο"

16.12.2009
Κάποιοι κουράστηκαν αρκετά, κάποιοι άλλοι, πάλι, είχαν απλά τύχη. Βρέθηκαν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, η μοίρα τούς έκλεισε το μάτι και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στην κορυφή και στο επίκεντρο. Άρχισαν να απασχολούν με τη ζωή τους και κάθε τους κίνηση να γίνεται είδηση. Με άλλα λόγια? έγιναν σταρ από την πρώτη φορά.
Κάποιοι κουράστηκαν αρκετά, κάποιοι άλλοι, πάλι, είχαν απλά τύχη. Βρέθηκαν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, η μοίρα τούς έκλεισε το μάτι και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στην κορυφή και στο επίκεντρο. Άρχισαν να απασχολούν με τη ζωή τους και κάθε τους κίνηση να γίνεται είδηση. Με άλλα λόγια... έγιναν σταρ από την πρώτη φορά.

Απόστολος Τότσικας
Το νεαρό ηθοποιό δεν τον γνώριζε κάνεις πριν από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Μαζί σου» του Μεγάλου Καναλιού. Ο «ατίθασος», όπως αποδείχθηκε, Απόστολος κατάφερε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση να κεντρίσει το ενδιαφέρον της σοουμπίζ. Παρά το ενδιαφέρον όλων όμως, εκείνος σπάνια απαντά σε ερωτήσεις και δίνει συνεντεύξεις. Καταφέρνει να γίνεται θέμα σε κάθε του έξοδο, ακόμη και αν αυτή είναι μια απλή καθημερινή έξοδος με την αγαπημένη του.

Άνθιμος Ανανιάδης
Στα 23 του χρόνια, μόλις είχε αποφοιτήσει από τη σχολή υποκριτικής, κατάφερε να γίνει διάσημος. Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν κόπιασε πολύ. Οι συγκυρίες τον έφεραν στο προσκήνιο από το πρώτο λεπτό, αφού η μητέρα του παντρεύτηκε το μεγάλο ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Επηρεασμένος από τον ταλαντούχο ηθοποιό, του οποίου το όνομα έχει γραφτεί στη λίστα αυτών που συνέβαλαν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ο Άνθιμος ξεκίνησε τη δική του πορεία. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Μαρία η άσχημη» κατάφερε να του δώσει μεγάλη δημοσιότητα.

Σάββας Πούμπουρας
Ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο θα του άνοιγε το δρόμο για την τηλεόραση. Ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στη Λισαβόνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004. Οι ακραίες εκδηλώσεις χαράς του μπάρμαν Σάββα κέρδισαν τις εντυπώσεις και αρχικά έγιναν διαφημιστικό σποτ. Μια ευκαιρία που του έδωσε το «πράσινο φως» να κατακτήσει μια θεση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Νίνο
Όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά δεν έφτασε καν στον τελικό του «Fame story» στο οποίο συμμετείχε ο Νίνο Ξυπολητάς. Παρ’ όλα αυτά, για αρκετά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτών που κυνηγούν οι παπαράτσι. Το εντυπωσιακό στυλ, οι ερωτικές περιπέτειες και η «επιθετική» συμπεριφορά του τον κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές των νεαρών κοριτσιών, που γεμίζουν με αφίσες του τα δωμάτιά τους, του δίνουν όμως και μεγάλη δημοσιότητα. Τον τελευταίο καιρό απασχολεί τόσο με τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού όσο και με την άρνησή του να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική που τον ανέδειξε.

Τzoύλια Αλεξανδράτου
Μερικές γκριμάτσες στο διαγωνισμό «Σταρ Ελλάς» πριν από 4 χρόνια ήταν αρκετές για να καταφέρει να είναι στην πρώτη γραμμή. Η Τζούλια Αλεξανδράτου από εκείνη τη βραδιά, αν και δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο, κατάφερε να απασχολεί είτε με τις προκλητικές δηλώσεις και τις κόντρες της είτε με τις επαγγελματικές της επιλογές. Δηλώνοντας σήμερα μοντέλο, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και show woman, κάθε της κίνηση φροντίζει να τη διοχετεύει στα μέσα με κάθε τρόπο. Η συνεργασία της με τον Ηλία Ψινάκη αρχικά, η διαμάχη της με τον Ηλία Πανταζόπουλο, οι πλαστικές της επεμβάσεις, το φιλί στο στόμα με τον Βασίλειο Κωστέτσο αλλά και η πρόσφατη επίθεσή της στην Άντζελα Δημητρίου είναι μερικοί μόνο σταθμοί στην πορεία της, που της χάρισαν δημοσιότητα.

Βίκυ Καγιά
Σήμερα τη βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας. Συζητήθηκε πολύ όλη τη χρονιά με την απόφασή της να αναλάβει τον «Πρωινό καφέ». Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι η τελευταία που τον σέρβιρε έπειτα από 18 χρόνια, αλλά έχει καταφέρει από τα πρώτα της κιόλας βήματα να προσελκύει τα φώτα πάνω της. Στα 14 της χρόνια μαθήτρια ακόμη, όταν πρωτοεμφανίστηκε κέρδισε τις εντυπώσεις. Από τα κορυφαία μοντέλα στη χώρα μας, κατάφερε να κατακτήσει και τις διεθνείς πασαρέλες. Σήμερα τραβάει πολύ περισσότερο τα φλας όχι μόνο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και με τις επιλογές της.