Η Κοκκίνου στη νέα εταιρεία του Φοίβου

07.12.2009
Οι μεγάλες αγάπες φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό φαίνεται να ισχύει για την Έλλη Κοκκίνου και τον Φοίβο, που έπειτα από μια μικρή παρένθεση θα ξανασυνεργαστούν στη νέα εταιρεία του μουσικοσυνθέτη.

Οι μεγάλες αγάπες φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό φαίνεται να ισχύει για την Έλλη Κοκκίνου και τον Φοίβο, που έπειτα από μια μικρή παρένθεση θα ξανασυνεργαστούν στη νέα εταιρεία του μουσικοσυνθέτη. Άλλωστε, η σχέση τους ποτέ δεν χάλασε, καθώς οι δηλώσεις της Έλλης μετά την αποχώρησή της από τη Heaven ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές τόσο για την εταιρεία, αλλά πολύ περισσότερο για το μουσικοσυνθέτη.

Το παρασκήνιο και σ’ αυτή τη μετεγγραφή έντονο. Λέγεται πως η Δέσποινα Βανδή, που θα έχει κορυφαίο ρόλο στην εταιρεία, ρωτήθηκε και είπε το «ναι». Άλλωστε, παρά τις παλαιότερες φήμες, που ήθελαν τις δύο καλλιτέχνιδες να... κονταροχτυπιούνταν για τα σουξέ του Φοίβου, ήταν και παραμένουν πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή Έλλη και Δέσποινα να συνεργαστούν και στην πίστα. Η Έλλη Κοκκίνου είχε εγκαταλείψει τη Heaven για να ενταχθεί στη Sony Μusic, αν και ο δίσκος «Λυπάμαι ειλικρινά» δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Με τη νέα εταιρεία του Φοίβου έχουν ήδη συμφωνήσει ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίνο και η Καλομοίρα, ενώ αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της δύο ακόμη μεγάλα ονόματα. Άγνωστο παραμένει ωστόσο το τι θα κάνει τελικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.