Όλοι... στα άκρα με τον Σάκη

04.12.2009
Μέχρι σήμερα τον είχαμε συνηθίσει ως τραγουδιστή, παρουσιαστή, γενικότερα ως το σταρ με το αγγελικό πρόσωπο... Ο Σάκης Ρουβάς για τις ανάγκες της νέας του ταινία μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο και υπόσχεται να μας φτάσει «Στα άκρα».

Από τον Γιάννη Πολέμη

Μέχρι σήμερα τον είχαμε συνηθίσει ως τραγουδιστή, παρουσιαστή, γενικότερα ως το σταρ με το αγγελικό πρόσωπο... Ο Σάκης Ρουβάς για τις ανάγκες της νέας του ταινία μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο και υπόσχεται να μας φτάσει «Στα άκρα».

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που έγινε στον κινηματογράφο «Embassy» σύσσωμη η ελληνική σοουμπίζ έδωσε το «παρών» και δήλωσε ενθουσιασμένη με την ερμηνεία του Σάκη κόντρα στους ρόλους που τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος παρακολούθησε την ταινία μαζί με τον καλό του φίλο, νεαρό ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με total black σύνολο, ενώ όλοι έχουν να λένε για το πόσο της πήγαινε το νέο σκούρο χρώμα των μαλλιών της.

Εντυπωσιακή και η παρουσία της Έλλης Κοκκίνου, με μαύρο πένσιλ παντελόνι, μοβ σατέν μπλούζα και ασορτί σουέτ μποτάκια, ενώ η νέα συνεργάτιδα του Σάκη Ρουβά, η Τάμτα (σ.σ.: θα εμφανίζονται μαζί), εντυπωσίασε με ένα κόκκινο σατέν φόρεμα.

Το σατέν είχε γενικότερα την τιμητική του, καθώς και η Νίκη Κάρτσωνα το επέλεξε με ένα πουκάμισο σε απόχρωση μπεζ συνδυασμένο με στενή μαύρη φούστα. Έκπληξη η εμφάνιση της Δέσποινας Καμπούρη με ταγέρ γκρι τουίντ σακάκι και λουστρίνι τσάντα επώνυμου οίκου.

Εκκεντρικός για μία ακόμη φορά ο Λάκης Γαβαλάς, με λευκή καμπαρντίνα, λευκό παντελόνι που άφηνε να φανεί η κάλτσα και μεταξωτό γκρι φουλάρι.

Η Ράνια Θρασκιά, που παρακολούθησε την ταινία μαζί με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, δήλωσε πως σε κάποιες σκηνές όντως τρόμαξε.

Η Ελένη Κούρκουλα στο πλευρό και αυτή του συζύγου της Δημήτρη Παναγιωτάκη δήλωσε πεπεισμένη πως ο Σάκης θα κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Στη λαμπερή πρεμιέρα παραβρέθηκαν επίσης η καλή φίλη του Σάκη, Μπέτυ Μαγγίρα, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και η Τζίνα Βαρδινογιάννη με το σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη φορώντας ένα ανδρόγυνο-ασπρόμαυρο look.

Υπόθεση θρίλερ
Η υπόθεση του «Duress», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας, πλέκεται γύρω από το παιχνίδι γάτας και ποντικιού ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο κι έναν οικογενειάρχη. ο Σάκης υποδύεται το δολοφόνο που εκβιάζει ψυχολογικά τον Ντόνοβαν, έναν παντρεμένο και πατέρα ενός 11χρονου κοριτσιού. Ο δολοφόνος αναγκάζει τον Ντόνοβαν να βρίσκεται πάντα μαζί του στον τόπο του εγκλήματος εκφοβίζοντάς τον ότι θα πειράξει την κόρη του. Ο λόγος που ο δολοφόνος θέλει τον οικογενειάρχη πάντα στο πλευρό του είναι για να του αποσπά τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να τον παγιδέψει.

Ο Σάκης βέβαια ετοιμάζει μία ακόμη ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο του 2010. Με συμπρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Ματσούκα, θα πρωταγωνιστήσει σε μια δυνατή ερωτική ιστορία που υπογράφει σκηνοθετικά ο Χρήστος Δήμας, γνωστός και από τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο Σάκης αναμένεται να υποδυθεί ένα ζιγκολό, ο οποίος προσφέρει συντροφιά σε ηλικιωμένες γυναίκες, και η Δήμητρα μια ακριβοπληρωμένη ιερόδουλη, η οποία συναναστρέφεται άτομα της υψηλής κοινωνίας. Οι δύο πρωταγωνιστές ερωτεύονται έπειτα από μια τυχαία συνάντηση και αρχίζουν να αναθεωρούν τις σκέψεις και το μέχρι τώρα τρόπο ζωής τους.