Καλομοίρα: Ελληνικός γάμος στο Λονγκ Άιλαντ!

06.10.2010
Κυρία Μπούσαλη πια το αγαπημένο μας Καλομοιράκι, που την προηγούμενη Κυριακή ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το μοναδικό άντρα της ζωής της, όπως η ίδια έχει δηλώσει, τον Γιώργο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στο Λονγκ Άιλαντ, όπου είχε βαφτιστεί η Καλομοίρα και το ζευγάρι τήρησε όλα τα ελληνικά έθιμα.

Το make up και τα μαλλιά της αγαπημένης τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα «μετακόμισε» στην Αμερική, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς κοντά της.

Το νυφικό που φόρεσε η Καλομοίρα ήταν μια δημιουργία των Mi-Ro, ενώ τις νυφικές γόβες είχε σχεδιάσει ο Δούκας Χατζηδούκας. Η νεαρή τραγουδίστρια έζησε έντονα όλα τα στάδια της προετοιμασίας, μοιράστηκε συγκινητικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της, ενώ χόρεψε μέχρι το πρωί στο ελληνικό γλέντι που διοργανώθηκε μετά το γάμο.

Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη έκπληξη που επεφύλαξε η Καλομοίρα στο Γιώργο ήταν το τραγούδι «I Do», που έγραψε ειδικά για το γάμο τους. Δεν θα μπορούσε, όμως, να ξεχάσει και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους οποίους ενημέρωνε για όλες τις εξελίξεις μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Twitter. Το ταξίδι του μέλιτος θα καθυστερήσει λίγο, αφού το ζευγάρι ήθελε να τιμήσει τους συγγενείς από την Ελλάδα που πήγαν στην Αμερική ειδικά για το γάμο τους. Να ζήσετε!