Η Λόχαν στην αποτοξίνωση για πέμπτη φορά!

29.09.2010
Σε γνώριμα λημέρια και πάλι η 24χρονη ηθοποιός, της οποίας η ζωή κάνει τόσο ίδιους κύκλους που για πολλούς θα μπορούσε να είναι μέχρι και... βαρετή!

Σε γνώριμα λημέρια και πάλι η 24χρονη ηθοποιός, της οποίας η ζωή κάνει τόσο ίδιους κύκλους που για πολλούς θα μπορούσε να είναι μέχρι και... βαρετή!

Όπως αναφέρουν οι πιο πρόσφατες πληροφορίες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης στη Νότια Καλιφόρνια σε μια διαδικασία που είναι ιδιαίτερα γνώριμη για την ίδια αφού την έχει επαναλάβει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Η νεαρή ηθοποιός που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση ύστερα από την πρόσφατη αποφυλάκισή της για παραβίαση προηγούμενης επιτήρησης για παλιότερη υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια, δεν φαίνεται να βάζει μυαλό.

Από την πρώτη φορά που συνελήφθη το 2007, η Λίντσεϊ μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια, στη φυλακή και στα κέντρα αποτοξίνωσης σε συχνότητα που μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μετά το τελευταίο στραβοπάτημα, που της στοίχησε 15 ώρες πίσω από τα σίδερα, $300.000 (€220.000) σε εγγύηση και το ειδικό ηλεκτρονικό βραχιόλι μέτρησης αλκοόλ ξανά στον αστράγαλό της, η Λόχαν αναμένεται στον δικαστήριο στις 22 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, εμφανίζεται μετανιωμένη -ξανά- και αποφασισμένη -ξανά- να καθαρίσει (!) μια για πάντα -ξανά. Εκείνη τα λέει, αλλά το ζήτημα τώρα πια είναι ποιος την πιστεύει!

Στο μεταξύ, η Λόχαν δέχτηκε ακόμη ένα "πλήγμα" από μια σειρά φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν και την παρουσιάζουν -μεταξύ άλλων- να κάνει χρήση ναρκωτικών κοιτάζοντας κατάματα την κάμερα.

Χωρίς ποτέ να έχει αρνηθεί τον εθισμό της στην ναρκωτικές ουσίες, η Λίντσεϊ φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι το 2007 να κάνει ένεση ηρωίνης στο χέρι της, ενώ σε άλλη λήψη κάποιος άλλος να το κάνει σε εκείνη και συγκεκριμένα στο αριστερό μέρος της μέσης της.

Σε άλλες φωτογραφίες από το ίδιο πάρτι, η Λόχαν εμφανίζεται με την έτερη επιρρεπή στις... αμαρτίες ξανθιά, την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) φυσικά, και μάλιστα σε ιδιαίτερα τρυφερές (!) περιπτύξεις. Μέχρι και φωτογραφίες τους να φιλιούνται με πάθος στο στόμα υπάρχει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα