Θύμα ξυλοδαρμού κόρη γνωστών ηθοποιών

10.12.2007
Αιμόφυρτη, χτυπημένη βάναυσα και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών πριν από λίγες ημέρες.

Αιμόφυρτη, χτυπημένη βάναυσα και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών πριν από λίγες ημέρες. Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν «πρωταγωνίστρια» ενός τόσο βίαιου επεισοδίου στο κέντρο της Αθήνας!

Είναι κόρη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών και εδώ και αρκετά χρόνια είναι στέλεχος σε πολύ μεγάλη επιχείρηση του δημόσιου τομέα. Προ ημερών, όμως, είχε ένα ατυχές συμβάν, που παραλίγο να της στοιχίσει πολύ ακριβά, ακόμη και την ίδια της τη ζωή. Εκείνο το απόγευμα η κοπέλα είχε επισκεφθεί ένα φιλικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Την ώρα που συνέβη το περιστατικό έφευγε από το σπίτι και ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της, όταν ξαφνικά δέχθηκε βίαιη επίθεση από αγνώστους. Αρχικά, η ίδια πίστεψε ότι επρόκειτο για ληστές, που είχαν βάλει στο μάτι την τσάντα της ή τα κοσμήματα που φορούσε. Έτσι, λοιπόν, χωρίς αντίσταση τους έδωσε την τσάντα της νομίζοντας ότι όλα θα τελείωναν εκεί. Διαψεύστηκε όμως. Η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι άγνωστοι άντρες που βρίσκονταν απέναντί της της χίμηξαν και άρχισαν να τη χτυπούν με βία κάνοντάς την να μην μπορεί να πιστέψει αυτά που ζούσε. Νιώθοντας βαριά τα χτυπήματά τους, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, μήπως την ακούσει κάποιος και τη σώσει από τα χέρια τους. Για καλή της τύχη τις φωνές της άκουσαν οι περίοικοι, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Όταν αντιλήφθηκαν το γεγονός, βγήκαν από τα σπίτια τους κυνηγώντας τους άγνωστους άντρες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ η κοπέλα βρισκόταν αιμόφυρτη και εντελώς αδύναμη ξαπλωμένη στο δρόμο, δίπλα από το αυτοκίνητό της. Οι περίοικοι προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής της. Μάλιστα, οι γιατροί, αφού της χορήγησαν την κατάλληλη θεραπεία, της συνέστησαν να μείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες έως ότου καταφέρει να αναρρώσει πλήρως. Η αστυνομία κάνει έρευνες και μελετάει όλα τα ενδεχόμενα αυτής της ιστορίας, που θεωρείται αρκετά σοβαρή όσον αφορά το στόχο της, καθώς το θύμα δεν είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν δείγματα που να συνηγορούν σε πιθανότητα επίθεσης ή ανάλογης εγκληματικής πράξης εναντίον της.